Wat te doen bij een allergische of intolerante huid?

Itching In A Woman

In geïndustrialiseerde landen heeft ongeveer 30% van de bevolking last van allergieën*. Heel vaak gaat het daarbij om huidallergieën. Voor die patiënten heeft La Roche-Posay Toleriane Ultra op de markt gebracht.

Net zoals in de meeste andere industrielanden heeft bijna één op drie personen in België last van allergieën waarbij hooikoorts de meest voorkomende allergie is. De symptomen uitten zich ter hoogte van luchtwegen, neus, keel, ogen … maar heel vaak komen de symptomen eerst tot uiting op de huid: jeuk, onaangename prikkelingen, roodheden of netelroos.

Deze symptomen kunnen met medicijnen bestreden worden. Daarnaast heeft het dermatologisch laboratorium van La Roche-Posay ook een volledig gamma dag- en nachtverzorging ontwikkeld voor mensen met huidallergieën om de symptomen lokaal te verzachten.

Drie verzorgingsproducten en een reiningsproduct voor een allergische en intolerante huid.

De Toleriane Ultra crème is intens hydraterend en geeft je huid elke dag weer een echte opkikker. Daarnaast kalmeert ze een jeukende of trekkerige huid en zorgt ze ervoor dat op lange termijn ook de gevoeligheid van de huid afneemt.

Heb je een geïrriteerde huid, jeuk of opgezwollen ogen? Dan snelt Toleriane Ultra Ogen te hulp met een onmiddellijk en langdurig kalmerend effect. Wat een zalig gevoel!

De nacht is het moment bij uitstek voor de huid om te herstellen en tot rust te komen. Toleriane Ultra Nacht bevat een complex van neurosensine, vitamine E en carnosine dat tijdens de slaap het comfort van de huid op een duurzame manier herstelt en bevordert. Het werkt ook tijdens het ontwaken, wanneer er het meeste histamine vrijkomt.

Ten slotte is Toleriane Ultra Make-upverwijdering een erg mild product om het gelaat en de zone rond de ogen te reinigen. Die huid is namelijk uitermate gevoelig. Bijkomend voordeel: Toleriane Ultra Make-upverwijdering is verkrijgbaar in steriele ampullen van 5 ml wat het risico op besmetting minimaliseert.

* Bron: kwantitatieve studie van La Roche-Posay bij 3.750 vrouwen in de Verenigde Staten, Brazilië, China, Frankrijk en Duitsland in november 2010.