Een natuurlijk strijdmiddel tijdens emotionele periodes

Stress, vermoeidheid, gebrek aan concentratie of motivatie? Overgevoeligheid kan onopgemerkt in ons dagelijks leven sluipen en ons kwetsbaar maken. Gelukkig kan de natuur ons helpen om emotioneel evenwicht weer te herstellen en ons zin te geven om van het leven te genieten tijdens emotionele periodes.

Een bed van rozen?

Een drukke agenda kan veel plezier betekenen, maar ook periodes van intense stress veroorzaken. Een examen voorbereiden, een dossier afwerken, een deadline halen, een moeilijke situatie oplossen, een presentatie voorbereiden, deelnemen aan een wedstrijd… Het zijn allemaal situaties die onze zenuwen op de proef stellen tijdens emotionele periodes. We voelen ons onder druk gezet, de spanning stijgt en we blijven met moeite kalm en geconcentreerd.

Zelfs als we over het algemeen een gelukkig leven hebben en we van nature optimistisch zijn kunnen bepaalde omstandigheden ons humeur beïnvloeden. Niemand is nu eenmaal beschermd tegen afwijzing, verlies of rouw. We kunnen ons ontmoedigd, verdrietig of uitgeput voelen. We verliezen onze levenslust en voelen ons moedeloos.

Reageren

Hoe reageert ons lichaam in dergelijke omstandigheden? Het probeert energie te putten uit de reserves. Maar als we niet oppassen raken ook deze uitgeput en riskeren we oververmoeid, of zelfs helemaal overspannen te raken.

Kostbare saffraan

Gelukkig heeft de natuur een fantastisch hulpmiddel om onze verzwakte reserves weer op te bouwen, of beter nog, ze aan te vullen voor ze op zijn. Saffraan is een van die natuurlijke producten met bijzondere eigenschappen. De oude Perzen gebruikten het al vanwege de positieve invloed op het humeur. Recente studies bevestigen dit en concluderen dat saffraan het emotioneel evenwicht bevordert.

Doeltreffend

Om ons te helpen ons goed humeur1 en onze energie2 weer terug te vinden ontwikkelden de laboratoria Omega Pharma Zaffranax®. Dit voedingssupplement combineert saffraan met 7 vitaminen:

  1. saffraan draagt bij tot een emotioneel evenwicht en een goed humeur.
  2. de vitaminen B1, B2, B3, B6, B8, B12 helpen een normaal energetisch metabolisme in stand te houden;
  3. de vitaminen B1, B3, B6, B8, B12 helpen bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en handhaven een gezond psychisch functioneren;
  4. de vitamines B2, B3, B6, B9 en B12 verminderen onze vermoeidheid.

Een capsule per dag bij het ontbijt helpt het emotioneel evenwicht* te bevorderen.

* Voedingssupplement te gebruiken als aanvulling op een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding.