Huile Prodigieuse® Voed je huid met een intense sensualiteit

De Huile Prodigieuse® van Nuxe kan op heel wat verschillende manieren en voor verschillende doeleinden worden gebruikt: ze voedt, herstelt en sublimeert zowel de huid van je gezicht en lichaam als je haren. Haar geheime ingrediënten? 7 kostbare plantaardige oliën verrijkt met vitamine E.

De Huile Prodigieuse® is een droge olie, wat betekent dat ze geen vet laagje achterlaat nadat je haar hebt aangebracht. Zo combineert ze alle voordelen van een plantaardige olie met een textuur die snel in de huid indringt en een satijnlaagje op de huid achterlaat. De Huile Prodigieuse® bevat niet 1 maar 7 kostbare plantaardige oliën – macadamia, hazelnoot, bernagie, zoete amandel, camelia, argan en tsubaki. Een unieke cocktail zonder minerale olie, silicone en bewaarmiddelen.

Wetenschappelijke efficiëntie en het ontwaken van de zintuigen

Aangebracht op het gezicht werkt de Huile Prodigieuse® als een krachtige anti-oxidant die meer dan 90% van de vrije radicalen* neutraliseert. Ze vormt ook een schild tegen vervuiling. Op het lichaam wordt de kleur van striemen met 30%** verminderd. Breng je deze olie aan op je haren, dan gaat ze die herstellen, zachter en veerkrachtiger maken.

Haar verslavende geur roept de sensualiteit van warm zand op met noten van oranjebloesem, roos, gardenia en magnolia met op de achtergrond sensuele toetsen van kokosnoot en vanille. Dankzij de unieke droge textuur van de olie wordt de huid streelzacht, zonder vet aan te voelen.

Gezicht

Eén keer per dag aanbrengen, van het midden naar de zijkanten van het gelaat. Gebruik de olie alleen of in combinatie met je gebruikelijke verzorging.

Lichaam

Breng de olie rechtstreeks op de huid aan en masseer ze met cirkelvormige bewegingen in. Hydrateert en herstelt de huid en vermindert de zichtbaarheid van striemen.

Haren

Je kan de Huile Prodigieuse® als masker gebruiken om je haren te herstellen en ze zo weer zacht en glanzend te maken. Of breng wat olie aan in je handpalm en wrijf er vervolgens de punten van het haar mee in voor gladde en glanzende haren. Ten slotte kan je de olie ook op een borstel met natuurlijk haar verstuiven voor een stralende haardos.

 

*Gebruikerstest onder dermatologische controle bij 29 vrijwilligers. % verbetering geëvalueerd door de dermatoloog na 56 dagen gebruik. Gemiddeld resultaat. ** Gebruikerstest onder dermatologische controle bij 26 vrijwilligers. % verbetering geëvalueerd door de dermatoloog na 56 dagen gebruik. Gemiddeld resultaat.