Make-uptutorial: tips van onze schoonheidsspecialiste

make-up-tutorial-conseils-esthéticienne_make-uptutorial

In deze make-uptutorial leert schoonheidsspecialiste Elisabeth ons hoe je een frisse, stralende teint krijgt. Feestelijke gelegenheid of niet, met deze 6 stappen zit je make-up altijd perfect!

1. Hoe bereid je je huid voor?

Vergeet niet om je gelaat eerst grondig te reinigen. Hydrateer de huid met je gebruikelijke dagcrème. Breng vervolgens een kalmerende oogcrème aan om snel komaf te maken met wallen en sporen van vermoeidheid.

2. Een stralende teint

Om je huid te doen schitteren breng je een verhelderende primer aan. Werk vervolgens onzuiverheden weg met een vloeibare foundation (of getinte dagcrème) en concealer.

Fixeer je stralende huid met een los poeder. Accentueer daarna de gezichtscontouren met een poeder dat een tint donkerder is dan je gelaat.

3. Onze truc voor een frisse huid

Laat je huid stralen door – afhankelijk van je huidskleur – een roze of oranje blush aan te brengen. Voor een mooie glans breng je een beetje highlighter aan op de buitenste ooghoek.

4. Een opvallende blik

Werk je wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotlood of -gel. Kies een glanzende oogschaduw die mooi bij de kleur van je ogen past en werk af met een laagje mascara.

5. Trend: matte lippen

Omlijn je lippen met een lippotlood in dezelfde kleur als je lippenstift en breng vervolgens de lippenstift aan. Matte lippen zijn dé trend van het moment.

6. Hoe fixeer je je make-up?

Hoe zorg je ervoor dat je make-up tot ’s avonds laat perfect blijft zitten? Elisabeths gouden tip: verstuif een fixerende spray over je make-up.

Breng tot slot glittertjes of valse wimpers aan voor een extra glamoureuze look!

 

Voor meer advies kun je terecht bij de schoonheidsspecialisten in onze winkel