Voedingsintoleranties? Kies voor zuivere stoffen

Weet jij al wat zuivere stoffen zijn? Die zijn volledig natuurlijk en bevatten geen additieven, geven je lichaam een boost en kunnen door iedereen gebruikt worden, zelfs de meest gevoelige of allergische personen.

Mankeert het je aan energie en vitaliteit? Tijdens de winter raakt je lichaam verzwakt door toedoen van microben en bacteriën, het gebrek aan licht, de koude en natuurlijk de aloude boosdoener: stress. Een evenwichtig voedingspatroon, met veel fruit en groenten, is absoluut onmisbaar, maar soms toch niet helemaal voldoende. Voedingssupplementen kunnen dan een goed hulpmiddel zijn. Helaas kunnen gevoelige of allergische personen die supplementen niet altijd goed verdragen. In dat geval zijn zuivere stoffen een goed alternatief. Die zijn hypoallergeen, zonder additieven, lactose, fructose of gluten en kunnen dus door iedereen gebruikt worden. Zelfs door mensen die last hebben van voedingsintoleranties. Pure Encapsulation brengt in de Verenigde Staten al sinds 1991 voedingssupplementen op basis van zuivere stoffen op de markt, die beantwoorden aan ieders dagelijkse noden. Vandaag is het merk ook in België beschikbaar, bij Medi-Market. Wij stellen graag de vier zuivere stoffen aan je voor die we je kunnen aanraden om je lichaam te versterken tijdens de wintermaanden.

Vitamine C 1000 (gebufferd)

Vitamine C draagt bij aan de werking van het immuunsysteem en de bescherming van de lichaamscellen tegen oxidatieve stress. En het vermindert vermoeidheid en uitputting.

Magnesium citraat

Magnesium zorgt ervoor dat je energetisch metabolisme optimaal werkt en vermindert vermoeidheid. Het draagt ook bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de spieren.

 Vitamine D3 Liquid

In de winter kan het gebrek aan licht zorgen voor een vitamine D-tekort. Vitamine D3 Liquid, de echte ‘zonvitamine’, draagt bij aan de goede werking van je spieren en immuunsysteem. Het zorgt er ook voor dat je botten en tanden sterk blijven en helpt bij de opname van calcium en fosfor in het bloed.

Energy Xtra

Energy Xtra bestaat exclusief uit plantenextracten (ashwaganda, panax, ginseng, Syberische ginseng en rhodiole), wat het een ideaal supplement maakt voor aanhangers van kruidentherapie die op zoek zijn naar een krachtig hulpmiddel bij stresserende situaties, zoals het organiseren van de eindejaarsfeesten of examens.