Huile Prodigieuse® voedt, herstelt en verzacht

Huile Prodigieuse® van NUXE weet al 25 jaar alle vrouwenharten te veroveren. En dat is niet te verwonderen. Dankzij de unieke samenstelling combineert de droge olie een uitzonderlijke textuur met een hemels parfum en bewijst ze een weldadig effect voor gelaat, lichaam en haar. Een kwarteeuw na de lancering wordt Huile Prodigieuse® verrijkt en heruitgebracht met een vernieuwde formule. Een nieuw mirakel!

Het laboratorium van NUXE combineert in de Huile Prodigieuse® vitamine E en zeven waardevolle oliën. De weldaad van hazelnoot, macadamia, bernagie, zoete amandel, sint-janskruid en camelia werd verder verrijkt met de uiterst voedende en antioxiderende Tsubaki-olie. Dat maakt de droge olie unieker en weldadiger dan ooit. Huile Prodigieuse® bestaat voor 98,1% uit natuurlijke ingrediënten, en bevat geen minerale oliën of siliconen.

Van nature doeltreffend

Huile Prodigieuse® voedt, herstelt en verzacht het gelaat, lichaam en haar met 1 gebaar. Een kleine hoeveelheid olie volstaat voor een bewezen weldadig effect. Huile Prodigieuse® trekt onmiddellijk in en laat geen vette sporen na: een uniek comfort! De droge olie is bovendien absoluut multifunctioneel: ze is antioxiderend, heeft een ‘schildeffect’ dat je huid beschermt tegen vervuiling (-63%)*, en vermindert het uitzicht van striemen (-30%)** Ook voor je haar is deze olie een echte aanrader: het zorgt voor glanzend (+102%)*** en soepel (+104%)*** haar, en heeft een herstellend effect op droge en gesplitste haaruiteinden (+87%)***.

Een betoverende geur

Ook het parfum van Huile Prodigieuse® is een ware mythe. De combinatie van oranjebloesem, bergamot, roos, magnolia, kokosmelk en vanille is ronduit betoverend! Hou je van wat glans, kies dan de “OR” versie van Huile Prodigieuse®. De fijne paarlemoerpartikeltjes lichten de huid op en zorgen voor een glanseffect in je haar.

* De hechting van vuile partikeltjes op de huid van 20 vrijwilligers werd gemeten. Het resultaat is de gemiddelde vermindering die vastgesteld werd bij de testpersonen.

** Bewezen in een gebruikstest bij 26 vrijwilligers onder toezicht van een dermatoloog. Het verbeteringspercentage werd door de dermatoloog vastgesteld na 56 dagen gebruik.

*** Onder toezicht bewezen in een gebruikstest bij 29 vrijwilligers. Het verbeteringspercentage werd door een kapper vastgesteld na 28 dagen gebruik.