Feestgeur

Feestgeur

Creëer een aangename, feestelijke sfeer in het hele huis met de Cera-diffusers van Pranarôm en ‘Feestelijke sfeer’, een mix van essentiële oliën uit het diffuser-gamma, die smakelijke en kruidige geurnoten combineert die typische zijn voor Kerstmis.

Wist jij dat geuren ons gemoed en gedrag beïnvloeden? De discipline die zich hiermee bezighoudt heeft zelfs een naam: aromachologie. Dat is de wetenschap van aroma’s en de psychologie van geuren. Citroen, bergamot, vanille, patchoeli, lavendel … al die geurmoleculen hebben een bepaalde invloed op ons gemoed, waarvan sommige al heel lang gekend zijn. Lavendel heeft bijvoorbeeld een kalmerend en ontstressend effect. Frisse, zurige geuren van citrusvruchten – en dan in het bijzonder citroen – werken stimulerend. Ze zijn goed voor je moraal en helpen je om je motivatie terug te vinden. Zoete geuren zoals vanille, karamel of chocolade hebben dan weer een geruststellend effect.

Diffusie

Door essentiële oliën te verstuiven, verspreid je een geur die dus echte voordelen kan hebben voor je gemoed en gezondheid. Diffusie is de minst ingrijpende en dus ook veiligste manier om dat te doen. In tegenstelling tot massage of inademing gebeurt de verspreiding via de atmosfeer. De oliën worden via de luchtwegen door het lichaam verspreid. En bovendien ruiken ze natuurlijk ook nog eens aangenaam en kan het hele huis er dus van meegenieten.

De geur van Kerst

Creëer een magische sfeer en dompel je meteen helemaal onder in de kerstsfeer met de mix van 100% gecertificeerde essentiële oliën van ‘Feestelijke sfeer’ uit het diffusergamma van Pranarôm. Deze limited edition verspreidt smakelijke en kruidige tonen van gember, kaneel, kruidnagel, peper, kardemom, karwij, zoete sinaasappel, laurier en balsemspar.

Elegante diffusers

En als diffuser kies je best voor de ultrasone Cera-diffusers. Ze zijn gemaakt van hout en keramiek en zijn een toonbeeld van Italiaans geïnspireerde elegantie. Het rubberhout onthult een mooie, warmbruine kleur, terwijl de keramische kap voor subtiel sfeerlicht zorgt en als het ware lijnen projecteert die doen denken aan de architectuur van Italiaanse gebouwen. Het zachte licht past zich aan aan het ritme van de ademhaling om echt een gevoel van ontspanning en rust te creëren of kan gefixeerd blijven.

Het volledige Pranarôm-gamma is beschikbaar bij jouw Medi-Market en op www.medi-market.be.