Neem zelf de touwtjes in handen voor een jonge huid!

Huidveroudering wordt voor 20% bepaald door erfelijke factoren. En de resterende 80% dan? Die worden bepaald door omgevingsfactoren, maar ook door onze levensstijl.

Huidveroudering wordt voor 80% veroorzaakt door omgevingsfactoren en levensstijl (UV, stress en vervuiling).* Hierdoor veroudert je huid sneller.

Om deze veroudering tegen te gaan is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden.

Gezond en evenwichtig eten, stoppen met roken, 1,5 liter water per dag drinken, voldoende bewegen … het zijn allemaal prima initiatieven. Net zoals voldoende slapen. Hiermee beïnvloeden we onze huid van binnenuit. Maar dat is uiteraard niet voldoende om de uiterlijke tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Daarom hebben de Laboratoires Vichy een volledig nieuw gamma antiverouderingsproducten ontwikkeld: Slow Âge.

Hypoallergeen, zonder parabenen en SPF 25

Slow Âge van Vichy is een dagelijkse verzorging opkomende tekenen van huidveroudering, zoals de eerste rimpels en donkere vlekken, vertraagt en het verlies aan elasticiteit en veerkracht van de huid tegengaat**. Versterkende bifidus wordt gecombineerd met Baïcaline-wortel met antioxiderende werking en met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Slow Âge is een corrigerende verzorging voor de eerste tekenen van huidveroudering. De huid wordt gehydrateerd en beschermd en herstelt zich dus beter. Ze wordt sterker en ziet er stralend en jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypes.

* Wetenschappelijke studie, 298 vrouwen.

**Klinische studie, 124 vrouwen (60 vrouwen gebruiken Slow Âge, 64 in reële omstandigheden). Gebruikerstest, 207 vrouwen.