Waterretentie, detox en gewichtsverlies: kies voor vochtafdrijvende middelen!

Ben je op zoek naar een detoxproduct dat je helpt om gewicht te verliezen en het opneemt tegen waterretentie? Ontdek nu alle voordelen van vochtafdrijvende middelen. Welke planten zijn het meest doeltreffend en waarom kunnen ze je helpen bij je dieet?

Wat is een vochtafdrijvend middel?

Dat is een drankje dat, zoals de naam al aangeeft, het vocht afdrijft en zo de kans biedt om je lichaam te reinigen en je metabolisme te optimaliseren. Dankzij z’n diuretische werking elimineert het gifstoffen, helpt het vochtretentie (en dus cellulitis) te bestrijden en kan het een vetverbrandend effect hebben. Het is voornamelijk samengesteld uit planten, met verschillende mogelijke effecten, afhankelijk van de samenstelling. Groene thee helpt om je gewicht onder controle te houden. Artisjok, paardenbloem, berk, klis en vlierbes staan bekend om hun drainerende en zuiverende werking. Voor een maximaal effect is het aangeraden om een kuur van enkele dagen tot meerdere weken te volgen. Vochtafdrijvende middelen zijn beschikbaar in de vorm van verdunde drank, capsules, poeders, ampullen … Aan jou om te kiezen welke variant het beste bij jou past.

Ontdek het volledige gamma vochtafdrijvende middelen.

Kunnen ze waterretentie doeltreffend bestrijden?

Ja, en het wordt zelfs nog beter als je het combineert met specifieke voeding, massages, vochtafdrijvende crèmes en sport, voornamelijk watersporten (zwemmen, aquabike, aquagym) omdat die de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem stimuleren terwijl de huid gemasseerd wordt. Dit zal je lichaam helpen om overtollig vocht dat door je weefsels wordt vastgehouden te verwijderen, waardoor je een paar centimeters zal verliezen en je sinaasappelhuidje gladder wordt. Geef de voorkeur aan vochtafdrijvende middelen met zoete klaver, ginko en rode wijnstof, want dat zijn venotonisch actieve ingrediënten die helpen bij het bestrijden van waterretentie. Veel planten hebben ook anti-infiltratie-effecten, zoals kersensteel, brandnetel, paardenbloem en cactusvijg. Ananasstengel bevat bromelaïde, een enzym dat vet opslorpt, vochtophoping tegengaat en gifstoffen verwijdert, terwijl hibiscusbloemen dan weer bekend staan om hun drainerende en verstevigende eigenschappen.

Een praktisch en effectief detoxproduct

Dankzij hun expertise in de kruidengeneeskunde, heeft laboratoire Tillman natuurlijke vochtafdrijvende middelen op basis van planten ontwikkeld. Ze zijn verkrijgbaar in doppen die compatibel zijn met de meeste waterflessen. Plaats ze op de fles, waardoor het poeder in de dop kan oplossen in het water. Makkelijk en superpraktisch!

  • Elimin Turn&Go ananas
    Op basis van groene thee met vetverbrandende eigenschappen, ananasstengel, klis en hibiscus. Dit vochtafdrijvend middel stimuleert de vetverbranding, gaat waterretentie tegen en ontgift je lichaam.
  • Elimin Turn&Go mojito
    Op basis van groene thee, pepermunt, berk en klis. Dit vochtafdrijvend middel stimuleert de vetverbranding, neemt het op tegen waterretentie, ontgift het lichaam en gaat een opgeblazen gevoel tegen, waardoor je buik plat blijft.

De Elimin Turn&Go ananas en Elimin Turn&Go mojito zijn superpraktisch en doeltreffend: je kan ze overal mee naartoe meenemen.

Een makkelijk hulpje voor je dieet

Naast vochtafdrijvende middelen kan ook kruidenthee je helpen om vochtophoping tegen te gaan, je figuur te verfijnen en je lichaam te ontgiften.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan Elimin Fresh Afslankende Kruidenthee : een mengeling van 3 diuretische planten, gecombineerd met groene thee voor een vetverbrandend effect. En aan de Turbodraine Framboos-flessen om je lichaam te ontgiften en draineren, de vochtafdrijving te bevorderen en calorieën te verbranden.

Je vindt ons hele gamma afslankproducten tegen de beste prijs in onze online parafarmacie.