Hoe kan je je immuunsysteem versterken?

imuunsysteem_système immunitaire

Verschillende soorten verkoudheden, griep… De winter brengt elk jaar typische kwaaltjes met zich mee en ons immuunsysteem moet die voortdurend bestrijden. Daarbij kunnen microvoedingsstoffen helpen.

Je immuunsysteem versterken door microvoedingsstoffen op te nemen is een goed idee. Sommige van die microvoedingsstoffen bevatten echter allergene additieven waardoor ze niet geschikt zijn voor mensen die intolerant of allergisch zijn aan bijvoorbeeld lactose, fructose of gluten.

Net daarom heeft het bedrijf Pure Encapsulations, dat kan bogen op 25 jaar ervaring, hoogwaardige pure microvoedingsstoffen ontwikkeld die makkelijk worden opgenomen en uitstekend verdragen.

Deze vier producten zijn uitermate geschikt voor de winter.

Vitamine D3

Wat doet deze “zonvitamine”? Ze versterkt je botten en tanden, zorgt ervoor dat calcium en fosfor goed in het bloed worden opgenomen en dat je spieren en immuunsysteem optimaal werken. Bestaat als capsules en als druppels.

Immuno-actief

Een gezonde en gevarieerde voeding ligt natuurlijk aan de basis van een goede gezondheid. Toch kan je immuunsysteem wel wat hulp gebruiken als het ’s winters tegen allerlei ziektekiemen moet vechten of grote inspanningen moet leveren. Dit product bevat extra microvoedingsstoffen zoals vitamines C/D en zink die de werking van je immuunsysteem bevorderen.

Vitamine C 1000

Moet je een zware fysieke inspanning leveren? Dan heeft je immuunsysteem 200 g extra vitamine C nodig, zowel tijdens de inspanning als nadien, om te recupereren. De normale dagelijkse dosis is 80 mg. Vitamine C 1000 zorgt voor ervoor dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft.

Microflora Gl

Een gezonde darmflora is onontbeerlijk voor een optimale werking van het immuunsysteem. Microflora GI draagt bij tot een goed evenwicht.