Voedingssupplementen voor een mooie huid

compléments alimentaires_voedingssupplementen-mooie-huid

Wist je dat aangepaste voeding goed is voor de gezondheid van je huid? Lees hier hoe je je huid in de winter kan voeden met voedingssupplementen en antioxidanten.

Welke voedingssupplementen kies je?

In de winter heeft onze huid extra aandacht nodig. Om je huid gezond te houden en te revitaliseren kan het erg nuttig zijn om specifieke voedingssupplementen toe te voegen aan je eetpatroon. Maar hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod?

Onze voedingsexperts raden supplementen aan op basis van:

  • biergist: laat een droge, grauwe en vermoeide huid weer stralen en heeft een positief effect op acne;
  • visolie: rijk aan omega 3 en antioxidanten, draagt bij aan een gezonde huid en remt haar veroudering af;
  • bernagie- en teunisbloemolie: gaat uitdroging en veroudering van de huid tegen, bestrijdt rimpels en maakt de huid weer soepel;
  • antioxidanten: onmisbaar in de strijd tegen vrije radicalen, remmen huidveroudering af en stimuleren het herstel van de huid.

Antioxidanten voor een mooie huid

Er bestaan allerlei soorten antioxidanten, waaronder vitamine A, C en E, vetzuren en mineralen zoals zink en selenium. Je vindt ze terug in voedingssupplementen en voedingsmiddelen.

Klik hier om meer te weten te komen over vitaminen voor gezondheid en beauty.

Je huid haalt de stoffen die ze nodig heeft uit de voeding die je consumeert. Antioxidanten zijn essentieel voor je huid omdat ze

  • vrije radicalen tegengaan;
  • huidveroudering afremmen;
  • huidvernieuwing stimuleren.

Antioxidanten hebben niet allemaal dezelfde werking. Je vindt ze in allerlei levensmiddelen, waaronder fruit en groente, volkorengranen, peulvruchten, eieren, vis, lever, zuivelproducten enz.

 

Afspraak in de winkel voor meer advies over voedingssupplementen!