Hou je cholesterol onder controle!

Bestaat er een natuurlijke oplossing om je cholesterolgehalte onder controle te houden? Ja! Ze heet ‘monacoline’, een stof die je kan terugvinden in rodegistrijst. Leer hier meer.

Ben je op zoek naar een doeltreffende oplossing om je cholesterolgehalte onder controle te houden1 en die tegelijkertijd geen nadelige werking heeft op je spieren (zeker als je sportief bent)? Perrigo heeft Arterin® ontwikkeld dat een natuurlijk actief bestanddeel bevat: rodegistrijst.

Monacoline K

Rode gist ontstaat doordat rijst wordt gefermenteerd met een specifieke gist – monascus purpureus went voor de wetenschappers onder ons. Tijdens dat proces ontstaat een paarsrode kleur en worden verschillende monacolines1 gevormd. De belangrijkste daarvan is monacoline K: die draagt bij tot een normaal cholesterolgehalte als je 10 mg per dag inneemt.

Ontdek Arterin® (10 mg monacoline K per tablet) en Arterin® Plus (dat bovendien ook 50 mg co-enzyme Q10 per tablet bevat) en geniet van de promotie 3 maanden + 1 gratis.

Een hart in topvorm

Perrigo heeft onlangs een nieuw product op de markt gebracht dat monacoline K, Aged Black Garlic 10+, kalium, selenium en chroom combineert: Arterin® Cardio Complex. Dankzij de aanwezigheid van monacoline heeft dit product dezelfde werking als we al eerder beschreven. We vermelden ook nog even de weldadige effecten van de andere stoffen:

  • l’AGB10+: een lookextract met antioxiderende eigenschappen dat het hart in goede gezondheid houdt en een normaal cholesterolgehalte bevordert
  • kalium helpt een normale bloeddruk te behouden
  • chroom bevordert een normale bloedsuikerspiegel
  • selenium is een antioxidant dat de cellen tegen oxidatiestress beschermt