Koninginnengelei: jouw partner in de strijd tegen vermoeidheid

Rijk aan proteïnen, mineralen, vitaminen en sporenelementen: koninginnengelei stimuleert en versterkt je natuurlijke afweersysteem.

Koninginnengelei, ook wel gekend als ‘bijenmelk, is een gelachtige substantie die naar venkel ruikt. Ze wordt door de werkbijen geproduceerd om de larven te voeden aan het begin van hun leven. Alleen de koningin zal er haar hele leven van eten, vandaar de naam. Het is rijk aan suikers, proteïnen, vetzuren, mineralen, vitaminen en sporenelementen en wordt dus ook al sinds de oudheid geroemd om z’n vele positieve effecten. Het stimuleert en versterkt het natuurlijk afweersysteem, helpt je bij mentale en fysieke vermoeidheid, voorkomt degeneratieve ziektes en verhelpt spijsverteringsproblemen.

 Puur en natuurlijk

In de laboratoria van Arkopharma werden alle voordelen van dit elixir geconcentreerd in Arkoroyal, een gamma van voedingssupplementen op basis van Premium Kwaliteit koninginnengelei. De kwaliteit en zuiverheid van de unieke koninginnengelei wordt gegarandeerd door het eerste duurzame bijenkweeklabel, gecertificeerd door een onafhankelijke instantie, in het leven geroepen door Arkoroyal. De gelei is afkomstig uit Mongolië, waar de bijenvoeding nog 100% natuurlijk is. Daardoor is ze ook vrij van bewaarmiddelen, kleurstoffen en chemische pesticiden. De Premium Kwaliteit koninginnengelei van Arkoroyal is duurzaam, ecologisch en ethisch verantwoord, versterkt en stimuleert je natuurlijke afweersysteem en helpt je om het op te nemen tegen de mentale en fysieke vermoeidheid die je tijdens de wintermaanden kan overvallen.

Versterk je immuniteit

De schat van de bijenkorf – Koninginnengelei 1500 mg

Een ideaal programma aan het begin van de winter, om je lichaam te stimuleren en het sterker te maken tijdens de zware wintermaanden.

2 keer zo resistent tijdens de winter

Dynergie

Behalve koninginnengelei, bevat Dynergie ook ginseng, acerola en propolis: een echte energiebooster dus, die je lichaam stimuleert en versterkt en het gevoel van vermoeidheid vermindert.