Aromatherapie vs. winterkwaaltjes

Vertrouw op essentiële oliën om winterse infecties te vermijden.

Hoest, verkoudheid, neusaandoeningen, een verzwakte natuurlijke afweer … Tijdens de wintermaanden is ons lichaam gevoeliger en vatbaarder voor microben, virussen en bacteriën. Om je immuniteit een boost te geven, haal je best je voordeel uit vitaminen, door voornamelijk voor fruit en groenten te kiezen die rijk zijn aan vitamine C. Probeer ook aan sport te doen, liefst zelfs buiten, om je lichaam zuurstof te geven. Ook essentiële oliën kunnen je helpen om je natuurlijke afweersysteem te versterken. Het Aromaforce-gamma van Pranarôm bestaat uit praktische producten op basis van doeltreffende formules met essentiële oliën, die specifiek geselecteerd werden om aan jouw noden te voldoen.

 

Natuurlijk afweersysteem: Aromaforce oplossing natuurlijke weerstand Bio

Deze oplossing op basis van 100% pure en natuurlijke essentiële oliën versterkt je immuniteit en stimuleert je natuurlijke weerstand. In het geval van een verkoudheid zijn de essentiële oliën van lavandin, Hô-hout, eucalyptus radiata, niaouli, rozemarijn, eucalyptus globulus, ravintsara, pepermunt, kruidnagel en tea-tree je ideale bondgenoten.

Verstopte neus – Aromaforce bio neusspray

Deze hypertonische oplossing van 100% bio essentiële oliën reinigt en verlicht de neus met een verstuiving. De propolis zorgt ervoor dat de weerstand van je lichaam verbetert. Een praktische spray om altijd bij je te hebben.

Neus-keel-oor-aandoeningen (ORL) – Aromaforce bio inhalatiecapsules

Inhalatie is al eeuwenlang een doeltreffende therapeutische techniek in het geval van ORL-infecties. Om het beste resultaat te verkrijgen, worden er meerdere essentiële oliën gecombineerd: eentje om de slijmen op te lossen, een die helpt om de slijmen af te voeren en een die ontstekingsremmend werkt. Pranarôm heeft een formule ontwikkeld op basis van de essentiële oliën van Ravintsara, eucalyptus globulus, tea tree, palmarosa, menthol eucalyptus en pepermunt. Deze combinatie, in oplosbare bio inhalatiecapsules, is ready-to-use en makkelijk te gebruiken. Ze zorgt weer voor een vrije ademhaling én een moment van rust.