De instant oplossing voor een verstopte neus

Breng de winter niet meer snotterend door, maar verlicht de situatie in 2 minuten dankzij Physiomer Express.

Je neus werkt als een filter voor bacteriën en virussen, maar net daardoor krijgt hij ook heel wat te verduren tijdens de winter. Van een loopneus en niezen tot een verstopte neus … Om je ademhaling terug vrij te maken, heeft Physiomer de oplossing: Physiomer Express. Deze super praktische spray ontstopt de neus in 2 minuten. Het geheim? Puur hypertonisch zeewater in combinatie met essentiële oliën. Een unieke combinatie waarvan de doeltreffendheid klinisch bewezen werd en die bacteriën en virussen aanpakt zonder nevenwerkingen, zonder schade aan het neusslijmvlies en met een uitstekende tolerantie. De essentiële oliën van eucalyptus en niaouli van Physiomer Express reinigen de neusgaten en helpen virussen en bacteriën te elimineren om verspreiding van de infectie te voorkomen. Een extract van wilde munt zorgt bovendien voor een onmiddellijke verfrissing. Zodat je meteen weer vrij door je neus kan ademen.

3 manieren om je neus te verwennen

Goed snuiten. Hoe dan? Snuit eerst door het ene neusgat en dan door het andere, maar nooit door beide neusgaten tegelijkertijd, want daardoor kan het slijm teruggaan naar het trommelvlies in je oor en ervoor zorgen dat het virus of de bacteriën zich verder verspreiden.

Goed spoelen. Zeker tijdens de winter. Was regelmatig je neus om lokale ontstekingen te beperken, de ademhaling te verbeteren en NKO-infecties te voorkomen. Hoe je dat doet? Kantel je hoofd zijwaarts, verstuif in een neusgat een Physiomer-spray die 100% zeewater bevat, snuit en herhaal het proces langs de andere kant.

Goed hydrateren. De koude, de wind, droge lucht van de verwarming binnen in huis … dat kan allemaal je neusslijmvlies uitdrogen, waardoor het kwetsbaarder wordt voor infecties. Ook korsten en onaangename tintelingen kunnen daardoor voorkomen. Om het neusslijmvlies opnieuw te hydrateren en de productie van slijm te bevorderen dat ongewenste invloeden tegenhoudt, kan je dagelijks een Physiomer-spray gebruiken die 100% zeewater gebruikt. Is je neus echt heel droog, breng dan ook nog een biologische sesamolie aan, want die heeft een antibacteriële en ontstekingswerende werking.