Een topwinter

Te veel werk. Te veel feestjes. Te veel dingen die door je hoofd spoken. Voor je het weet loop je volledig gestresseerd rond, zijn je nachten onrustig en heb je weinig energie. Stop! Tijd om op de pauzeknop te drukken.

Het is niet meteen nodig om een week verlof te nemen (zelf als je daar eigenlijk wel van droomt). Een halve dag waarin je alleen maar aan jezelf denkt kan je al veel deugd doen en je de kans geven om even los te koppelen van de hectiek. Ook sporten is een uitstekende manier om je hoofd leeg te maken en ervoor te zorgen dat je goed zal slapen. Om je energie een extra boost te geven, kies je best regelmatig voor citrusvruchten in de supermarkt, want die zijn rijk aan vitamine C. Maar ook noten, kleurrijke groenten en volkorengranen doen het goed. En ook bepaalde voedingssupplementen kunnen je helpen om beter om te gaan met stress en je vitaliteit en nachtrust terug te vinden.

No stress

Ga voor zen en neem het op tegen je vermoeidheid met RevitaStress! Dat bevat rozewortelextract, wat ervoor bekend staat om weerstand te bieden tegen tijdelijke stress. Magnesium en Vitamine B6 dragen hun steentje bij voor het verminderen van de vermoeidheid en de goede werking van het zenuwstelsel. Lactium®, een gepatenteerde natuurlijke bioactieve stof, is het resultaat van maar liefst 10 jaar onderzoek en vermindert symptomen gelinkt aan stress.

Zachte nacht

Met RevitaSleep en z’n melisse-extract, verbeter je de kwaliteit van je slaap. De magnesium en vitamine B6 die het bevat dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en de goede werking van het zenuwstelsel, terwijl Lactium®, een gepatenteerde natuurlijke bioactieve stof, verkregen dankzij maar liefst 10 jaar aan onderzoek, slaapproblemen gelinkt aan stress vermindert.

Energieboost

Revita Energy is een originele formule die het voedingssupplement biedt dat wordt aangeraden bij alle fysieke en intellectuele inspanningen. De combinatie van vitaminen, magnesium en dextrose (suikers die het lichaam van een snelle dosis energie voorzien) helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan de goede werking van de spieren en mentaal welzijn.