Ymea, voor een comfortabele menopauze

femme-âge-senior-2400

De menopauze is een fase in het leven van vrouwen die door hormoonschommelingen vaak gepaard gaat met fysieke en psychische ongemakken. Gelukkig kan de natuur je een handje helpen om je er zo comfortabel mogelijk door te slaan.

Het allerbelangrijkste is dat je de moed erin houdt en de zaken op een positieve manier bekijkt.  Aanvaard de (eventuele) veranderingen van je lichaam, pas je maquillage aan, eet evenwichtig en beweeg voldoende. Let er ook op voldoende te ontspannen: er zijn speciale ademhalings- en relaxatieoefeningen die opvliegers tegengaan.

Ymea, een natuurlijk product voor vrouwen

Daarnaast kan je je voordeel doen met natuurlijke producten zoals degene die door Ymea werden ontwikkeld. Alle Ymea-producten bevatten plantaardige extracten, vitamines en mineralen die speciaal werden uitgekozen omdat ze voldoen aan de behoeften die vrouwen tijdens de menopauze hebben. Elk extract wordt goed verdragen bij langdurig gebruik.

Drie producten voor de individuele noden van elke vrouw

De menopauze verloopt bij elke vrouw anders. Ymea heeft dan ook een gamma van drie specifieke producten ontwikkeld:

  • Ymea Totaal: helpt vermoeidheid te verminderen en bevordert de mentale prestaties. Vermindert opvliegers, nachtelijk zweten en humeurschommelingen.
  • Ymea Dag & Nacht: helpt je in te slapen en bevordert de slaapkwaliteit. Vermindert nachtelijk zweten, opvliegers en stemmingswisselingen.
  • Ymea Silhouet: helpt de controle over je gewicht te behouden door het metabolisme en de vetverbranding te stimuleren. Houdt de vochtbalans in evenwicht. Vermindert nachtelijk zweten, opvliegers en stemmingswisselingen.