Welke geschenkdoos geef je met de feestdagen cadeau?

Een selectie van producten in een elegante geschenkverpakking met een feestelijke toets – een geschenkdoos staat altijd goed onder de kerstboom. Er bestaan verschillende assortimenten in verschillende prijsklassen, geschikt voor mannen en vrouwen, voor je naasten of kennissen. Medi-Market selecteerde geschenkdozen van bekende merken, het ideale eindejaarscadeau. Schoonheid, welzijn, lifestyle, kinderen… Voor ieder wat wils en voor elk budget!

Schoonheidsgeschenkdozen voor mannen en vrouwen

Ben je op zoek naar een attente en elegante cadeautip voor een vrouw in je familie- of vriendenkring? Bekijk onze selectie geschenkdozen voor vrouwen van de bekendste cosmeticamerken. Voor een schappelijke prijs ontdek je de Prodigieux-collectie van Nuxe met een assortiment van 4 producten in kleine formaten, aangeboden in een subtiele geschenkverpakking. Caudalie komt ook naar buiten meteen mooie geschenkdoos voor een zacht prijsje in het thema van haar Thé des vignes-collectie, met douchegel, verfrissend water en handcrème.

Gezichtsverzorgingsproducten zijn erg populair als geschenk voor je moeder, dochter of zus. Schenk een van onze geschenkdozen met verzorgingsproducten, samengesteld door Erborian, Eucerin, Garancia of Filorga. Zo ben je zeker dat je iemand een plezier doet en binnen je budget blijft.

Bekende schoonheidsmerken bieden ook leuke geschenkdozen voor mannen aan, zoals Exclusively Him van Nuxe, met een gezichtsverzorging met bijpassende douchegel en deodorant.

Geschenkdozen voor lifestyle en welzijn

Geen inspiratie voor een leuk kerstcadeau voor je naasten? Of voor je gasten op Nieuwjaarsdag? Een geschenkdoos welzijn is ook een goed idee voor laatkomers op zoek naar een last-minute geschenk. Met Roger Gallet schenk je bijvoorbeeld een assortiment zoet geurende zepen of een collectie weldadige douchegels. Theeliefhebbers doe je zeker een groot plezier met de Yogi Tea geschenkdoos, gevuld met kruidenthees en een thermosbeker. Voor minder dan 20 euro (ideaal als je meerdere geschenken uitdeelt aan neven en nichten, ooms en tantes, schoonbroers en schoonzussen) vind je altijd wel een passend geschenk in onze selectie van geschenkdozen, waaronder ook producten voor lifestyle of voor in huis. Een geschenk dat gegarandeerd in de smaak valt is de ontspannende geschenkdoos van Kneipp met kaars en geurstokjes! In onze selectie ontdek je ook andere sets rond geurverspreiders  of verspreiders voor omgevingsproducten of essentiële oliën.

Geschenkdozen voor kinderen

Een geschenk vinden voor je neefje, nichtje of de kinderen van je gasten voor het eindejaarsfeest? Dat kan soms lastig zijn. Je kent hun kledingmaat niet, ze hebben al heel veel speelgoed en ongetwijfeld al veel te veel snoep. Met de geschenkdozen voor kinderen van Medi-Market geef je hen een origineel, mooi en nuttig geschenk. Zowel de kinderen als de ouders zullen er blij mee zijn. Ook kinderen hebben recht op elegante en verfijnde attenties! Bij Mustela ontdek je bijvoorbeeld een geschenkdoos voor een prijsje, met daarin een geparfumeerd verzorgingswater met bijpassende knuffel.

De voordelen van een geschenkdoos

Geschenkdozen zijn erg handig als je op zoek bent naar cadeautips voor de feestdagen. Ze zijn altijd elegant verpakt, klaar om af te geven. Handig als je niet goed kan inpakken of er gewoon geen tijd voor hebt.

Er zijn geschenkdozen voor elk budget, zonder te moeten inboeten aan elegantie. Naargelang het formaat en het aantal inbegrepen producten heb je geschenkdozen voor schoonheid, parfum of welzijn van nog geen 15 euro tot 80 of 100 euro.

Bekende merken ontwerpen hun geschenkdozen speciaal voor de feestdagen in een limited edition. Zo ben je zeker van een uniek geschenk dat de ontvanger nog niet bezit.

Een geschenkdoos met schoonheidsproducten is een nuttig geschenk dat niet verdwijnt in een hoekje zoals beschamende decoratie, een boek waar men niet in kan opgaan of kleding die niet echt in de smaak valt. Met een geschenkdoos kan je geliefde nieuwe producten ontdekken of zichzelf trakteren op producten van zijn/haar favoriete merk. Eén ding is zeker: alles wordt gebruikt!

Ontdek ons volledige assortiment geschenkdozen aan de beste prijs bij je online parafarmacie of in de winkel.