Wapen je tegen de winterkwaaltjes

Met het nieuwe schooljaar doen ook de microben, virussen en andere bacteriën weer hun intrede. De oplossing? De natuurlijke afweersystemen van de allerkleinsten versterken.

Als september gelijk staat aan de terugkeer van de kinderen naar de schoolbanken, dan betekent het ook de terugkeer van microben, bacteriën en virussen die aan de basis liggen van geïrriteerde kelen en verstopte of lopende neusjes. Om je kinderen te helpen om die ongewenste gasten af te weren, kan je proberen om hun immuunsysteem te versterken. Maar hoe pak je dat aan? Schotel hen eerst en vooral gezonde en gevarieerde voeding voor, met veel fruit en groenten. De vitaminen en mineralen die daarin te vinden zijn, versterken het natuurlijke afweersysteem. Maar ook slaap is van groot belang, want een goed uitgerust lichaam kan zich veel beter verdedigen. Kinderen tussen 0 en 12 jaar oud zouden zo’n 9 à 12 uur per nacht moeten slapen. Neem ook enkele regels omtrent hygiëne in acht, om zo het risico op besmetting te verkleinen. Was regelmatig de handen met water en zeep, gebruik wegwerpzakdoeken en verlucht regelmatig alle kamers om microben en virussen geen kans te geven. Toch zijn al die voorzorgsmaatregelen soms nog niet genoeg. In dat geval schiet Pediakid te hulp met een gamma voedingssupplementen op basis van 100% natuurlijke actieve stoffen.

Ondersteun het natuurlijke afweersysteem

Pediakid Immuno-Fort is rijk aan koper en vitamine C en draagt bij aan de werking van het immuunsysteem. De extracten van Echinacea, ginseng en rozebottels dragen hun steentje bij aan de natuurlijke afweersystemen van het lichaam.

Maak de luchtwegen vrij

Begint je kind ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch te hoesten? Pediakid Neus-keel verlicht de pijn van een geïrriteerde keel. De extracten van tijm, sleutelbloem en linde verzachten de keel, terwijl de extracten van kaasjeskruid, zwarte vlierbes en gember helpen om makkelijker te ademen.

Exclusieve innovatie

Alle siropen van Pediakid bevatten agavenectar. Deze plantaardige suiker wordt vervaardigd in Mexico, bevat natuurlijke ongeraffineerde suikers en is iets zachter en dunner dan honing, wat hem de nodige voedingswaarde oplevert.

Verlicht de verkoudheid

De Pediakid Spray Neus-keel is een goed hulpmiddel bij kleine verkoudheden. Dankzij de plantenextracten, thermaal water, propolis en koper reinigt het de neus, verzacht het de keel, vergemakkelijkt de spray het loskomen van slijmen en beperkt het de progressie van virale en bacteriële infecties.