Een stralende teint dankzij antioxidanten

Lijkt je teint maar grijs en grauw? Geef je huid een boost door meer fruit en groenten rijk aan antioxidanten te eten en leg je huid in de watten met de nieuwe Hyaluron-Filler Vitamine C booster van Eucerin.

Een voeding die te veel vetten bevat (bedankt winterse stoofpotjes en raclette), vervuiling, alcohol, sigaretten … daardoor worden vrije radicalen gegenereerd die voor oxidatieve stress zorgen, het vervroegde verouderingsproces versnellen en je huid aantasten. Om het op te kunnen nemen tegen die toxische elementen, heeft je huid antioxidanten nodig.

Dat zijn bijvoorbeeld vitamine C of E, betacaroteen, omega 3 en 6, polyfenolen … natuurlijke substanties die van nature aanwezig zijn in onze voeding. Vooral dan in:

  • Fruit en groenten (wortelen, rood fruit, tomaten, kiwi’s, broccoli ’s, kolen …)
  • Plantaardige oliën
  • Noten (walnoten, hazelnoten, amandelen …)
  • Volkorengranen
  • Vette vis
  • Chocolade

Ook regelmatig aan sport doen heeft een antioxiderend effect. En om het op te nemen tegen de oxidatieve stress van je huid worden bepaalde verzorgingsproducten verrijkt met antioxidanten, zoals de nieuwe Hyaluron-Filler Vitamine C Booster van Eucerin die maar liefst 10% pure vitamine C bevat.

Een vitamine C-shot voor je huid

Dankzij een optimale concentratie aan vitamine C, versterkt de Hyalyron-Filler Vitamine C Booster de huid, strijkt hij je rimpels weer glad en zorgt hij voor een egalere en frissere huid die tot 7 dagen lang blijft stralen. Het anti-agingserum dringt snel in en is aangepast aan alle huidtypes. Het zet een eigen verdedigingssysteem op voor de huid en draagt bij aan de aanmaak van collageen.

De innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de dosis vitamine C vers geactiveerd wordt bij het eerste gebruik: het vitamine C-poeder vermengt zich met een serum van Licochalcone A en laagmoleculair hyaluronzuur voor een maximale doeltreffendheid gedurende 21 dagen.

Zo wordt de huis egaler, frisser en stralender, in slechts 7 dagen.