Pure stoffen: je beste bondgenoten voor de winter

Pure stoffen bevatten geen additieven en worden makkelijker en sneller geabsorbeerd door ons lichaam.

Ben je niet in vorm of heb je geen energie, zijn je huid en haar dof en lijd je plots aan vermoeidheid? In de winter raakt ons lichaam verzwakt en werkt ons immuunsysteem minder goed. Een evenwichtige voeding, rijk aan vitaminen, vezels en mineralen en regelmatige fysieke activiteit kunnen je helpen om weer in vorm te komen. Maar jammer genoeg is dat niet altijd voldoende. In dat geval kan je een beroep doen op voedingssupplementen. Maar het is niet eenvoudig om supplementen te vinden die doeltreffend zijn en ook nog eens goed verdragen worden. De oplossing? Kies voor pure stoffen. Die bevatten geen additieven, lactose, fructose of gluten. Ze zijn met andere woorden hypoallergeen en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden door personen met voedselintoleranties. Pure stoffen worden dan ook nog eens makkelijker en sneller opgenomen door het lichaam dan supplementen die allerlei toegevoegde stoffen bevatten.

Pure Encapsulations, veilige micronutriënten

Pure Encapsulations stelt in de Verenigde Staten al sinds 1991 voedingssupplementen op basis van pure stoffen voor om zo een antwoord te bieden op ieders dagelijkse noden. Vandaag is het merk ook in België beschikbaar bij Medi-Market. De producten – die uniek zijn voor de Belgische markt – onderscheiden zich van andere voedingssupplementen door hun puurheid en kwaliteit. Ze bevatten geen lactose, fructose, gluten of eender welke andere additieven en passen dus binnen elk dieet en voedingspatroon, of je nu vegetarisch eet of glutenvrij eet.

Een winter in topvorm

Om je immuunsysteem te ondersteunen, kan je bijvoorbeeld gebufferde Vitamine C 1000 innemen. Die werkt antioxiderend, en draagt ook bij aan de synthese van collageen. Z’n pH-waarde is zo goed als neutraal, waardoor het niet voor overtollig maagzuur zorgt. Voel je je wat slapjes? Neem dan een kuur Magnesiumcitraat, een mineraal dat het opneemt tegen vermoeidheid en uitputting.

Vitamine D3 Liquid draagt dan weer bij aan het behoud van normale bot- en tandontwikkeling en bevordert de goede werking van het immuunsysteem en de spieren. Hangt je coupe er maar slap bij? Is je teint dof? De Huid-Haar-Nagels-formule combineert vitaminen en speciale bioactieve verbindingen voor mooiere en sterkere haren en nagels en een stralende huid.

Ontdek de producten van Pure Encapsulations nu bij Medi-Market.