Haren en nagels in topvorm

Dof haar zonder volume? Haar dat met plukken lijkt uit te vallen en nagels die bij de minste aanraking afbreken? De verschillende actieve stoffen in het Forcapil®-gamma geven je haar en nagels weer kracht, vitaliteit en glans.

Je haren en nagels bestaan hoofdzakelijk uit keratine, een eiwit dat zorgt voor de elasticiteit, kracht en glans. Het wordt van nature gesynthetiseerd uit de zwavelhoudende aminozuren cystine en methionine, onder invloed van zink en vitamine B.

Helaas zijn er bepaalde factoren die de natuurlijke keratineproductie kunnen verstoren, zoals

  • stress
  • vermoeidheid
  • na een zwangerschap
  • de menopauze

Het gevolg? Je haar verliest z’n vitaliteit, soepelheid, volume en glans. De nagels worden broos en breken sneller. En je moraal zakt steeds dieper weg. Tijd om Forcapil® in te schakelen!

Forcapil®: een complete formule om je haar en nagels weer een boost te geven!

Forcapil® is een voedingssupplement dat je helpt om de keratinebalans van je haar en nagels te herstellen. De formule bevat zwavelhoudende aminozuren (cystine en methionine), vitamine en mineralen die met veel zorg uitgezocht werden door de experts van Laboratoires Arkopharma.

Forcapil®, klinisch getest en absoluut doeltreffend

Forcapil® was het onderwerp van een klinische studie die gedurende 6 maanden bij 40 personen werd afgenomen. 98% van de testers was tevreden met de verbetering van de algemene staat van hun haar, na minstens 3 maanden Forcapil® te gebruiken.

Het Forcapil®-gamma bestaat uit 3 formules en een shampoo.

  • De versterkende formule die kracht, glans en vitaliteit geeft aan doffe haren en breekbare nagels.
  • De anti-haaruitval-formule die de haargroei en de kracht van het haar stimuleert. Het wordt aanbevolen voor mannen, in geval van stress en vermoeidheid en aan vrouwen in de menopauze of na een bevalling.
  • De versterkende formule met keratine, die de kracht en vitaliteit van het haar versterkt en haar dat verzwakt is door kleuringen of gebruik van een stijltang, uitgedroogd haar, enz. weer zijn volume teruggeeft.
  • De versterkende shampoo met keratine versterkt de haarvezels vanaf de wortels. Hij draagt bij aan de vitaliteit van het haar en beschermt het op dagelijkse basis.