Fytotherapie tegen een gebrek aan energie

Om winterkwaaltjes en vermoeidheid tegen te gaan, nemen we al snel onze toevlucht tot geneesmiddelen. Toch bestaan er andere, natuurlijke oplossingen, zoals fytotherapie.

Fytotherapie wordt al duizenden jaren toegepast en beleeft momenteel een heuse comeback. Dit natuurlijke geneesmiddel is gebaseerd op het gebruik van planten en hun extracten. Het kan preventief of genezend worden gebruikt, in kruidenthee, capsules of tincturen. Het grote voordeel ? Het betreft natuurlijke formules die nauwelijks (of geen) bijwerkingen hebben. In de winter verlicht het onder andere geïrriteerde keel, loopneus, hoofdpijn en een gebrek aan energie.

100% plantaardige vitamines

Al meer dan 35 jaar is Laboratoires ArkoPharma gespecialiseerd in fytotherapie. Ze vormen de intelligentie van de natuur om in natuurlijke oplossingen, door een combinatie van wetenschap, creativiteit en absolute veiligheid. Zo heeft ArkaPharma het Arkovital-gamma ontwikkeld, op basis van een gepatenteerd extractieproces volledig op basis van water en zonder oplosmiddelen of chemische ingrediënten. De vitamines en mineralen van deze formules zijn uitsluitend afkomstig van fruit en aromatische kruiden. Ze zijn 100% van natuurlijke oorsprong, wat zorgt voor een betere opname door het lichaam en een grote doeltreffendheid.

Een gamma voor het hele gezin

Arkovital® Pure Energy: een vernieuwende combinatie van 9 vitamines en 5 mineralen die essentieel zijn voor het behoud van het immuunsysteem (ijzer, selenium en zink) en om in vorm te blijven (vitamine B2, B3, B5, B6, B9 en C). Zonder toegevoegde kunstmatige vitamines, kleurstoffen of chemische ingrediënten is de formule van Arkovital® Pure Energy uitsluitend samengesteld uit guave, amla, citroen, heilige basilicum en curry.

Arkovital® Pure Energy  50+: vitamines en mineralen die het immuunsysteem behouden en je helpen om in vorm te blijven. Specifiek verrijkt met vitamine D, zink en mangaan om het beendergestel en een normaal gezichtsvermogen (dankzij vitamine B2 en zink) te helpen behouden. Het druivenextract zorgt voor polyfenolen die helpen bij de bescherming van de cellen.

Arkovital® Acérola 1000: een natuurlijke vitamine C uit acerola, maar vooral een 100% plantaardige formule die vitamine C levert die beter herkend en opgenomen wordt door het lichaam. Arkovital® Acérola 1000 helpt vermoeidheid bestrijden en draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Het wordt aanbevolen bij overspanning of tijdelijke vermoeidheid, om terug te beginnen sporten of bij het seizoenswisselingen.

Ontdek het gamma plantaardige vitamines van Arkovital® in je Medi-Market.