Chocolade? Dat is gezond genieten!

Every woman wants to keep fit

Wat doe je om een vermoeiende dag, een namiddagje shoppen of een zalig lange wandeling in de buitenlucht af te sluiten? Bestaat er iets beter dan jezelf even verwennen en tot rust komen bij een heerlijke mok warme chocolademelk?

Chocolade is goed voor de moraal wordt wel eens gezegd. Omdat chocolade rijk is aan magnesium. Dit oligo-element heeft een rustgevende werking op je zenuwstelsel en is op die manier hét antistressmineraal bij uitstek. Chocolade is met andere woorden een natuurlijke rustgever. Lekker én gezond dus! Het enige nadeel: de vele calorieën …

 

Maar er is chocolade en… chocolade!

Chocolade mag dan wel een belangrijke bron van magnesium zijn, spijtig genoeg betekent dit vaak ook veel vetten én suikers. Maar hoe kan je genieten en toch je gewicht onder controle houden? Zoals vaak is het een kwestie van doseren en het juiste product kiezen, met zo weinig mogelijk suikers en vetten! Er is namelijk veel verschil in chocolade. Cacaoboter is rijk is aan verzadigde vetten. Hiermee wordt witte chocolade gemaakt, waardoor je deze het best vermijdt. Wist je trouwens dat in witte chocolade helemaal geen pure cacao verwerkt wordt? Bovendien bevatten witte- en melkchocolade meer dan het dubbel aan suiker van zwarte chocolade, al bevat deze dan wel weer meer vet.

Genieten zonder schuldgevoel

Kineslim heeft de ideale oplossing: De KINESLIM Hot Chocolat, een drank rijk aan proteïnen en vezels, maar arm aan suiker en vetten. Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale basis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsdieet wilt volgen of kiest voor een gezonde snack. Puur genieten zonder bij te komen!