Speciale make-up voor de gevoelige huid en ogen

Het is niet omdat je een gevoelige huid of ogen hebt, dat je geen make-up zou kunnen gebruiken. Er bestaan tegenwoordig immers heel wat producten die speciaal daarvoor zijn ontworpen en onder dermatologisch toezicht werden getest.

Hoe kan je je ogen laten opvallen als ze gevoelig zijn of als je contactlenzen draagt? Gebruik mascara voor een betoverende blik! Kies een product dat bovendien ook je wimpers verzorgt en geen risico op allergieën of andere intoleranties met zich meebrengt. De Laboratoria La Roche-Posay hebben een speciaal gamma producten voor gevoelige ogen en huid op de markt gebracht onder de naam Toleriane.

MASCARA TOLERIANE VOLUME

Deze zwarte mascara verlengt je wimpers één voor één. Ze worden sterker en dikker waardoor ze extra volume krijgen. En dat zonder allergische reacties: dit product werd immers onderworpen aan allergene tests uitgevoerd onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht.

Een stralende en egale teint, zelfs als je huid heel gevoelig is voor make-up en vaak slecht reageert? Dat kan met de foundation uit het gamma Toleriane.

FOUNDATION TOLERIANE TEINT FLUIDE

Deze iconische foundation werd speciaal voor de gevoelige of intolerante huid ontworpen.

Hij werd dan ook uitvoerig getest om elke ongewenste reactie te vermijden. Breng hem aan op een zuivere huid en roodheid, vlekken, wallen en andere imperfecties verdwijnen zonder

je poriën te verstoppen. Dankzij de erg vloeibare formule is een natuurlijk resultaat verzekerd! Bovendien verzorgt en kalmeert deze make-up de gevoelige huid en beschermt hij tegen UV-stralen (SPF25).