Gedaan met gewrichtspijn dankzij etherische oliën

Vermoeide spieren en gewrichtspijn zijn niet alleen een probleem voor sportievelingen of personen op leeftijd.

Integendeel, gewrichtspijn kan op elk moment opduiken en iedereen kan er last van krijgen. En er zijn verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen.

Traumatisch: dat is het geval wanneer je je bezeert. Bij een val, een slag of een ongeval kunnen de gewrichten geraakt worden en zo pijn veroorzaken.

Mechanisch: na verloop van tijd beginnen weefsels zoals kraakbeen te verslijten (artrose), wat pijn kan veroorzaken, maar ook misvormingen of een ‘uitlijningsprobleem’ (zoals X-benen).

Inflammatoir: de pezen of zelfs het volledige gewricht kunnen ontsteken en zo pijn veroorzaken. Dat is bijvoorbeeld het geval bij artritis, reumatoïde artritis, ontstekingsreuma.

Jicht: de afzettingen van natriumuraatkristallen liggen vaak aan de oorzaak van hevige gewrichtspijn

Om te voorkomen dat het erger wordt, moeten gewrichtspijnen vanaf de eerste signalen aangepakt worden. Je kan ze maar beter proberen te verlichten wanneer de symptomen nog licht zijn. En het is zeker niet altijd nodig om daarbij meteen naar de medicatie te grijpen. Etherische oliën zijn bijvoorbeeld ook erg krachtig, 100% natuurlijk en blijken soms echt een grote hulp te zijn, zowel bij de preventie als om de pijn te verlichten. Het Aromalgic-gamma speciaal voor spieren en gewrichten, een puur product dat getuigt van de expertise van Pranarôm, biedt je zowel comfort als doeltreffendheid bij dagelijks gebruik en staat je toe om op elke leeftijd je soepelheid en mobiliteit te behouden.

De Aromalgic Roller voor Vermoeide Gewrichten is een niet-vette massagegel die wordt aangebracht bij stijfheid, gevoelloze spieren, om de gewrichten soepel te houden en bij spierpijn. De etherische oliën van wintergroen, citroeneucalyptus, hartige tijm en Katafray zorgen voor een fris gevoel. De mechanische beweging van de roller zorgt ervoor dat je jezelf kan masseren, zodat je de lokale microcirculatie stimuleert, voor een snelle en doeltreffende opname.