Babyhuidje: reinigen zonder uit te drogen

In de winter droogt je huid sowieso uit. En dat is nog meer het geval bij de allerkleinsten. De oplossingen om je baby toch een badje te geven, maar ook de huid te hydrateren? Een natuurlijke verzorging en reinigingsmelk die je niet moet afspoelen.

Tijdens de wintermaanden verlagen de koude en de verwarming de luchtvochtigheid. Het resultaat: de drogere lucht neemt meer vocht op van de huid … die zelf uitdroogt. Het is een fenomeen dat nog versterkt wordt door de blootstelling aan koude wind, irriterende kledij en te warme baden. En dat is vooral het geval bij de allerkleinsten. Waarom? Omdat een babyhuidje vijf keer dunner is dan die van een volwassene.

Verzachtende routine

Om de huid van je baby de hele winter lang te verzorgen, zonder ze uit te drogen, voeg je een beetje speciale badolie voor baby’s toe aan het badje. Smeer hem/haar daarna in een met een voedende cold-creambehandeling. Is de huid van je baby echt volledig uitgedroogd? Laat dan meer tijd tussen de badjes, door bijvoorbeeld een bad op twee te vervangen door een wasbeurt met een reinigingsmelk die je niet moet afspoelen.

Reinigingsmelk zonder spoelen van Mustela®, een iconische behandeling

Mustela lanceerde in 1950 zijn Reinigingsmelk, de eerste in zijn soort die werd aangeboden aan jonge ouders. Een ware revolutie voor die tijd, die het leven van heel wat gezinnen een pak makkelijker maakte. De Reinigingsmelk zonder spoelen van Mustela® kan gebruikt worden vanaf de geboorte, om in alle zachtheid het gezicht, de handen en de billetjes te reinigen. Het verwijdert doeltreffend onzuiverheden en bevordert de hydratatie. Het resultaat? Een perfect schone, zachte en soepele huid!

99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Reinigingsmelk van Mustela® is samengesteld met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hij is gemaakt van 3 plantaardige oliën (kokos-, amandel- en zonnebloemolie) en Avocado perseose®, een gepatenteerde natuurlijke en biologische actieve stof die de huidbarrière beschermt en de cellulaire rijkdom van de huid behoudt. De romige textuur bevordert de hydratatie, voorkomt uitdroging en verzacht de huid met de unieke geur van Mustela®.