Essentiële oliën: welke verstuiver kiezen?

Un diffuseur d'huiles essentielles, solution la plus efficace en aromathérapie

Om de actieve bestanddelen van essentiële oliën tot hun volste recht te laten komen moet je de beste manier vinden om ze te verspreiden. Is het best om ze te verdampen of de olie te verhitten? De beste oplossing is verstuiven via een ultrasone verstuiver.

Er zijn verschillende manieren om essentiële oliën te verspreiden, maar de ene manier is efficiënter (de verstuiver) dan de andere. Geurbranders verhitten de olie, met als grote nadeel dat sommige actieve bestanddelen verloren gaan. Verdampen we de olie, dan inhaleren we de essentiële bestanddelen niet ten volle in.

Vertrouw daarom op een ultrasoon diffusiesysteem: het gearomatiseerde water verdampt door de ultrasone trillingen, dus zonder verhitting.

We bekijken even de voordelen van de Phytosun Silva verstuiver.

Eenvoudig en efficiënt

Hoe gebruik je een ultrasone verstuiver? Heel gemakkelijk: vul het waterreservoir en voeg enkele druppels van de essentiële olie naar keuze toe. Volg onze gids voor de goede gebruik.

Start het apparaat op en je zal merken dat al snel een heerlijk geurende en weldadige waternevel de lucht bevochtigt.

Helemaal zen met een verstuiver

Phytosun biedt een volledig gamma aan van essentiële oliën en complexen of samenstellingen met uiteenlopende krachten: zuiverend, relaxerend, voor de ademhaling, zen sfeer … Voor ieder wat wils!

De Silva verstuiver is bovendien uitgerust met gekleurde LED-verlichting, om in combinatie met de geur een optimale sfeer te creëren in huis. De kleurschakeringen gaan automatisch in elkaar over, maar je kan ze ook vastzetten op een bepaalde kleur.

Hoe je het apparaat gebruikt bepaal je zelf

Je kan de verstuiver handmatig aan- en uitzetten, maar je kan ook de timer gebruiken. Je stelt de werking van de verstuiver op voorhand in, met een maximum van 60 minuten. Daarna schakelt het apparaat zichzelf uit.

Heb je advies nodig om de Phytosun olie te kiezen die het best bij jou past? Of wil je meer weten over de Phytosun verstuiver? Kom langs bij Medi-Market; onze experts helpen je graag verder.