Voel je knap met mooi haar

Een nieuwe coupe of een perfecte brushing en … tsjakka! Je voelt je meteen mooi en barst van het zelfvertrouwen. Maar wat is nu precies het geheim achter die prachtige lokken? Je ontdekt het hier!

Het haar is een van de belangrijkste aspecten van de vrouwelijke schoonheid. Het bewijs? Een bezoekje aan de kapper geeft onze moraal meteen een boost en zorgt ervoor dat we ons knap voelen. Met mooi haar schatten we onszelf hoger in en het geeft je meer zelfvertrouwen.

Daarnaast zorgt het ervoor dat je aansluit bij een bepaalde stijl. Er zijn talloze redenen om dus goed voor je haar te zorgen. Maar … na de winter zijn onze haren, net als de rest van ons lichaam, moe.

Het resultaat? Ze zien er saai en futloos uit. Om hen weer kracht, glans en volume te geven, heb je de vitamines en mineralen nodig die je vindt in een bord vol groenten, fruit, vlees en vis. IJzer, zink, omega 3 en proteïnen stimuleren namelijk de haarfollikels. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kan je je laten bijstaan door voedingssupplementen die speciaal ontwikkeld werden om je haar sterker te maken, zoals Omnivit Hair Pro Radiance.

Deze innovatieve formule, op basis van arginine en pompoenpittenolie, activeert de natuurlijke keratine om je haar meer volume, glans, kracht en vitaliteit te geven, dankzij zink. Zink is van groot belang om je haar en nagels gezond te houden en werkt daarvoor samen met proteïnen, zoals keratine. Na enkele weken zullen je haren er perfect gezond uitzien en letterlijk energie uitstralen. Prachtig, net zoals jij.

Haarverlies? Doe iets!

Je haar reageert op elke verandering van het seizoen. Dat is waarom je haren sneller uitvallen tijdens de lente. Ook andere factoren, zoals slaap, stress, emoties, vermoeidheid … kunnen haarverlies veroorzaken.

De oplossing? Omnivit Hair Pro Repair. Dankzij de vitaminen en mineralen die het bevat, werken voedingssupplementen van Omnivit Hair Pro Repair voedend voor je haren en activeren ze (dankzij zink) de natuurlijke keratine die de groei, weerstand en gezondheid van je haren en nagels bevordert.

Zink draagt bij aan een normale synthese van cysteïne en de normale verwerking van proteïnen. Omdat het verwant is aan biotine, dragen ze beide hun steentje bij aan gezonde haren en nagels en de vitaliteit en glans van je haar.