Thee: jouw bondgenoot om af te slanken

Tijdens een dieet is het niet alleen belangrijk om gezond en evenwichtig te eten, maar wordt er ook aangeraden om voldoende te drinken. Thee, wereldwijd de meest geconsumeerde drank na water, is dan ook een goede bondgenoot wanneer je wilt vermageren.

Wil jij ook graag een paar kilootjes kwijt? Dan moet je natuurlijk meer bewegen en je calorieopname beperken. Gemakkelijk gezegd, maar het is niet altijd even eenvoudig om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen … Maar dankzij een paar slimme tips kunnen je kilo’s toch snel verleden tijd zijn.

Om te beginnen mag je nooit het ontbijt overslaan. Het is bewezen dat mensen die ontbijten niet alleen beter eten, maar ook minder suiker en zout eten tijdens de rest van de dag.

Vervolgens moet je natuurlijk ook gezond en evenwichtig eten. Hoe doe je dat? Door vooral te kiezen voor fruit, groenten, volkorengranen en eiwitten en door vettig of suikerrijk eten te vermijden.

En drinken natuurlijk! Heel veel drinken! Minstens 2 liter water per dag. En daarbij is thee natuurlijk je vriend! Je moet uiteraard ook water blijven drinken, maar om af te wisselen kan je tussendoor voor thee kiezen.

Om je dieet extra te ondersteunen kan je na elke maaltijd XL-S Medical TEA drinken. Die bevat een innovatieve actieve stof: Litramine™, een vezelcomplex afkomstig van cactusvijgen. Litramine™ bindt de vetten uit je voeding en zorgt ervoor dat ze niet verder geabsorbeerd worden.1

Door de werking van de  vezels in het complex vermindert de eetlust  en de zin om te snoepen  en verbetert je darmtransit.

Het resultaat? Wanneer je drie keer per dag, na elke maaltijd, XL-S Medical TEA drinkt, verlies je tot 3 keer meer gewicht dan alleen met je dieet! 2

XL-S Medical TEA heeft daarbovenop ook een unieke smaak, die hij te danken heeft aan Japanse matchathee, een van de meest pure vormen van groene thee.

Je kan XL-S Medical TEA warm of koud drinken, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Wist je dat …?

De gemiddelde dagelijkse calorienopname bedraagt 2500 kcal voor mannen en 2000 kcal voor vrouwen. Om gewicht te verliezen zou je die inname met ongeveer 500 kcal moeten inperken. Dat levert je een gezond gewichtsverlies van zo’n 500 g à 1 kg per week op.

  1. Uebelhack et al., 2014 in Current Therapeutic Research
  2. Grube et al., 2013 in Obesity. XL-S Medical TEA is een medisch hulpmiddel

XL-S medical TEA is een medisch hulpmiddel.