Je ideale gewicht binnen handbereik

Met je ideale gewicht voel je je goed. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal! Extra kilo’s komen er spijtig genoeg bij zonder dat je er erg in hebt… Die lekkere cocktails op vakantie zijn dan ook echte caloriebommetjes! Bijkomen gaat meestal heel gemakkelijk. Maar hoe geraak je die overtollige kilo’s ook weer kwijt? Laat je helpen door Yokebe PRO!

Waarom is Yokebe PRO een goed idee? Met Yokebe PRO mag je wel degelijk blijven eten, alleen wordt het hongergevoel en de zin om voortdurend te blijven knabbelen weggenomen. Je moet dus niet vechten tegen een grommelende maag maar kan met een positief gevoel werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest. En dat maakt een groot verschil!

Hoe werkt het ?

Yokebe PRO is een vernieuwende vervangmaaltijd in de vorm van een shake. Wat er zo vernieuwend aan is? De exclusieve drievoudige werking:

 • Hypocalorisch effect
  De meeste klassieke diëten beperken alleen maar de inname van calorieën. Dat is nodig om gewicht te verliezen, alleen krijg je op die manier ook minder (zelfs te weinig) belangrijke voedingsstoffen binnen. Je lichaam krijgt minder energie en gaat als tegenreactie in “spaarstand”, waardoor je bovendien trager gewicht zal verliezen. Yokebe PRO werkt anders. Eén shake is even voedzaam als een volwaardige maaltijd, maar bevat slechts de calorieën van een advocaat. Je hebt een verzadigd gevoel en toch haalt je lichaam energie uit de vetreserves. Zo verlies je snel en gezond gewicht!
 • Stofwisseling-activatie-effect
  De (essentiële) vitamine B die Yokebe PRO bevat stimuleert de stofwisseling, waardoor je vet verbrandt.
 • Anti-vet effect
  Yokebe PRO bevat proteïnen van superieure kwaliteit. Hierdoor behoudt je je spiermassa en verlies je enkel vet.

Gewicht verliezen in drie eenvoudige stappen

 1. Week 1 : concentratiefase
  3 Yokebe PRO shakes per dag, aangevuld met 2 gezonde tussendoortjes (fruit of groenten)
 1. Week 2 tot 4 : leerfase 2 Yokebe PRO shakes per dag, aangevuld met 1 gezonde, evenwichtige maaltijd
 1. Week 5 : continuïteitsfase 1 Yokebe PRO shake per dag vervangt 1 maaltijd om het bekende jojo-effect te voorkomen