Het ideale moment om je huid te revitaliseren: de nacht!

‘s Nachts herstelt de huid zich en is ze minder ademend. Dus neemt ze dan ook veel beter de actieve stoffen en voedingsstoffen uit je verzorgingsproducten op. Het is dan ook het ideale moment om een masker aan te brengen.

Gedurende de dag speelt onze huid een sleutelrol: ze beschermt ons tegen externe invloeden zoals de wind, koude, zon … ‘s Nachts, wanneer ons lichaam kan rusten en onze huid die taak dus niet meer moet vervullen, kan de huid zich herstellen, waardoor ze ook makkelijker verzorging opneemt. Studies in de chronobiologie tonen zelfs aan dat de vernieuwing van je huidcellen rond 1u ‘s nachts maximaal is en zelfs drie keer sterker dan rond 13u. Omdat je huid minder blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf, is ze veel rustiger. Dat geeft haar de kans om allerlei mechanismen die je huid regenereren, vernieuwen en herstellen, hun gang te laten gaan. Dat is dan ook het ideale moment om een maskertje aan te brengen.

Voor je een crème aanbrengt op je gezicht, is het belangrijk dat je het eerst goed je make-up verwijdert en de huid reinigt, zodat alle vervuiling van de dag verwijderd wordt.

Maximaliseer de celvernieuwing

Om het effect van slaap op je huid nog te versterken, probeer je best om het je huid niet te moeilijk te maken voor het slapengaan. Hoe doe je dat? Door jezelf minstens een uur voor je naar bed gaat niet meer bloot te stellen aan het blauwe licht afkomstig van schermen van gsm’s, televisies en tablets. Om een goede slaap en dus een optimale celvernieuwing te garanderen, eet je ‘s avonds best een lichte maaltijd, onderhoud je een regelmatig slaapritme en probeer je ook voldoende te slapen (ongeveer 7u per nacht). Is dat niet genoeg? Ziet je huid er nog steeds vermoeid uit, ook na een goede nacht slaap?

Maximaliseer dan het herstellende effect van de nacht met het nieuwe NCEF Night Mask van Filorga, een instant voedend en ultra-regenererend nachtmasker dat al na 7 nachten een verjongend effect heeft.(1) Het geheim? Een formule die actieve bestanddelen van de esthetische geneeskunde (hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten …) inkapselt en concentreert zoals een meso-injectie (2) om zo de activiteit van de cellen te herlanceren en opnieuw de kwaliteiten van een jongere huid te ontdekken. Het masker is eveneens verrijkt met Melatonin’CX, een krachtige huidverzachter die de synthese van melatonine, het slaaphormoon, in gang zet en zo het nachtelijke herstelproces een extra boost geeft, zodat het beter beschermt en herstelt.

Het resultaat? De huid is minder vermoeid, wordt hersteld en gestimuleerd. Dankzij de collageenversterker en de actieve detoxingrediënten ziet de huid er weer egaal en stralend uit.

(1) Instrumentele metingen – 30 proefpersonen – Resultaten op de helderheid van de huid en kraaienpootjes.

(2) 50 bestanddelen van het NCEF-night mask hebben vergelijkbare concentraties met die van de ingrediënten van onze injecteerbare polyvitaliserende oplossing NCTF 143 HA.