Geniet volop van essentiële oliën

De heilzame werking van sommige essentiële oliën komt soms nog beter tot uiting in combinatie met andere oliën. Ontdek performante complexen en ook de beste manier om ze te verstuiven om niets van de heilzame krachten verloren te laten gaan.

Phytosun stelde met zorg vier combinaties van essentiële oliën samen, aangepast aan de koude maanden. Ze helpen je om gerust de winter door te komen.

COMPLEX VOOR DE LUCHTWEGEN

Eucalyptus, den en citroen: om slijmen los te maken, de lucht te zuiveren, de luchtwegen vrij te maken en de weerstand te verhogen. Om in huis te verstuiven vanaf de eerste winterkou.

ZUIVEREND COMPLEX

Citroen, eucalyptus en groene citroen: om je woon- of werkplaats te verfrissen, je gemoed op te krikken en je concentratie te verhogen.

COMPLEX ZEN

Zoete sinaas, citroen en litsee: zorgt voor ontspanning en laat je volledig tot rust komen. Te verspreiden in heel je huis.

NIEUW! SLAAPBEVORDEREND COMPLEX

Sinaas en ceder: om tot rust te komen zodat je een deugddoende zachte nacht kan ingaan. De heerlijke geur laat je ontspannen na een drukke dag.

Een optimaal resultaat

De Phytosun essentiële oliën en complexen om te verstuiven zijn zuiver en natuurlijk. Ze dragen het HE.B.B.D. label dat garant staat voor de hoogste kwaliteit en beste resultaten.

Pietra, de verstuiver met dubbele werking

De Pietra verstuiver zorgt voor een verkwikkende frisheid en bevochtigt tegelijk ook de lucht. Vul het reservoir met water en voeg enkele druppels essentiële oliën of een beetje Phytosun complex toe. Deze ultrasone verstuiver zal een gearomatiseerde nevel verspreiden die een weldadige werking heeft en gelijk ook de lucht bevochtigt.

Bovendien is de Pietra verstuiver uitgerust met LED licht dat je kan instellen op je favoriete kleur of door het apparaat automatisch van kleur kan doen veranderen.

https://medi-market.be/nl/phytosun-verstuiver-pietra