Stress: het emotioneel evenwicht herstellen

Last van emotionele periodes, stress of professionele vermoeidheid? Raakt u snel geïrriteerd op het werk door stress of frustratie? Leiden gespannen situaties op het werk of thuis tot vermoeidheid of demotivatie?  Ontdek onze natuurlijke oplossingen om het emotioneel evenwicht te herstellen.

Een bed van rozen?

Een drukke agenda kan veel plezier betekenen, maar ook periodes van intense stress veroorzaken. Een examen voorbereiden, een dossier afwerken, een deadline halen, een moeilijke situatie oplossen, een presentatie voorbereiden, deelnemen aan een wedstrijd… Het zijn allemaal situaties die onze zenuwen op de proef stellen.

We voelen ons onder druk gezet, de spanning stijgt en we blijven met moeite kalm en geconcentreerd.

Zelfs als we over het algemeen een gelukkig leven hebben en we van nature optimistisch zijn kunnen bepaalde omstandigheden ons humeur beïnvloeden. Niemand is nu eenmaal beschermd tegen afwijzing, verlies of rouw. We kunnen ons ontmoedigd, verdrietig of uitgeput voelen. We verliezen onze levenslust en voelen ons moedeloos.

Reageren op stress

Hoe reageert ons lichaam in dergelijke omstandigheden? Het probeert energie te putten uit de reserves. Maar als we niet oppassen raken ook deze uitgeput en riskeren we oververmoeid, of zelfs helemaal overspannen te raken.

Kostbare saffraan

De actieve stoffen in het saffraanextract helpen bij het bevorderen van een emotioneel evenwicht en een positieve stemming.

Saffraan werd reeds eeuwen geleden gezien als een wondermiddel tegen heel wat kwalen. Het gebruik stamt vooral uit de Perzische traditie waarbinnen saffraan hoofdzakelijk toegepast werd vanwege zijn positieve invloed op de stemming en het emotioneel evenwicht.

Recente studies bevestigen dit ook en concluderen dat saffraan helpt om het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve stemming te behouden.

Doeltreffend

Om ons te helpen ons goed humeur en onze energie weer terug te vinden ontwikkelden de laboratoria Omega Pharma Zaffranax®. Dit voedingssupplement combineert saffraan met 7 vitaminen:

  • Saffraan draagt bij tot een emotioneel evenwicht en een goed humeur.
  • De B vitamines helpen om:
    • gezonde psychologische functies te behouden, inclusief de weestand tegen stress (B9);
    • vermoeidheid te verminderen (B2,B3, B6, B9, B12);
    • een normaal energetisch metabolisme in stand te houden (B1, B2, B3, B6, B8, B12);

1 capsule* per dag bij het ontbijt helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen.

 

* Voedingssupplement te gebruiken als aanvulling op een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding.