Aan het eind van je Latijn? Zaffranax helpt!

08 Oct 2013 --- Woman riding her bike. --- Image by © Burger/phanie/Phanie Sarl/Corbis

De druk op professioneel vlak wordt te hoog, of je maakt een zware periode mee in je privéleven? Wordt het allemaal teveel en geraak je gestresseerd, oververmoeid, gedemotiveerd of snel geïrriteerd? Laat het niet te ver komen en herstel je mentaal evenwicht. Zorg dat je opnieuw frisse moed krijgt, dan loopt alles eens zo vlot.

Een examen afleggen, een belangrijk dossier of een presentatie afronden, een deadline die je moet halen, de zorg voor een ziek familielid die op je schouders terechtkomt … Zulke situaties zetten je zenuwen zwaar onder druk. Loopt het bovendien niet af zoals gehoopt dan is je veerkracht vaak te klein om die tegenslag op te kunnen vangen.

Zakt de moed je in de schoenen?

Een emotioneel of psychisch zware periode, of een overdaad aan intensieve fysieke arbeid zijn echte energievreters. Ons lichaam put uit zijn reserves, maar ook die geraken uitgeput. Het gevolg? Concentratiestoornis, demotivatie, oververmoeidheid of zelfs helemaal overspannen geraken.

Saffraan brengt redding

Al eeuwenlang biedt saffraan het antwoord bij verschillende klachten of problemen. Recente studies toonden aan dat de actieve bestanddelen uit extract van saffraan helpen om je emotioneel evenwicht te herstellen, om opnieuw een positieve kijk en frisse moed te hervinden.

Zaffranax is een bijzonder voedingssupplement dankzij de unieke combinatie van saffraan met 7 vitaminen B:

  • Saffraan ondersteunt het emotioneel evenwicht en een positieve ingesteldheid.
  • Vitamine B9 draagt bij aan een harmonieuze psychologische werking en helpt weerstand te bieden tegen stress.
  • Vitaminen B2, B3, B6, B9 et B12 helpen de vermoeidheid verminderen.
  • Vitaminen B1, B2, B3, B6, B8 et B12 zorgen voor het behoud van een gezond energiepeil.

Heb je vragen over Zaffranax? Bespreek ze gerust met onze specialisten in een Medi-Market winkel in je buurt.