Zeewater: de natuurlijke bondgenoot van een gezonde neus

Verstopte neus, droge neus, een loopneus of eentje die blijft kriebelen zonder ophouden … Hartje winter heeft je neus het zwaar te verduren. Om er op de meest natuurlijke manier voor te zorgen en de kleine ongemakken van ‘t seizoen te vermijden, bestaat er een eenvoudige oplossing: hem regelmatig spoelen.

Hoe? Met een neusoplossing op basis van isotonisch zeewater. Bij dagelijks gebruik kan je zo een verkoudheid, een verstopte neus of allergische rhinitis voorkomen, een loopneus stoppen en het risico op een verdere N.K.O-infectie vermijden. En het zorgt ervoor dat het neusslijmvlies gehydrateerd wordt. Wanneer je toch al verkouden bent, dan is het een natuurlijk en gezond alternatief voor de gebruikelijke ontstoppende neussprays. En last but not least: het is uiterst gemakkelijk in gebruik.

In de praktijk

  1. Buig je hoofd naar een kant en verstuif de neusoplossing in het bovenste neusgat tot je het door het onderste neusgat voelt lopen.
  2. Buig je hoofd naar de andere kant en herhaal dit proces voor het andere neusgat.
  3. Snuit je neus.

Physiomer® voor de hele familie

Dankzij een exclusief fabricageproces behoudt Physiomer® de positieve eigenschappen van het zeewater van Saint-Malo en z’n rijkdom aan mineralen en sporenelementen die het z’n unieke kalmerende en herstellende eigenschappen geven. Physiomer kan daarom door het hele gezin gebruikt worden voor preventie en dagelijkse spoelingen, maar ook bij verkoudheid of allergische rhinitis.

Vanaf de geboorte

  • Physiomer® isotonische Baby Spray: verlicht de neus in het geval van verkoudheid en voorkomt het risico op oorontsteking en verdere infectie.

 Vanaf 2 jaar

  • Physiomer® Kids Spray: voorkomt verkoudheden, het risico op oorontstekingen of het voorkomen van N.K.O.-complicaties en beschermt tegen herhaaldelijke nasale infecties bij de start van een periode in de crèche of op school.
  • Physiomer® Normal Jet Spray Nasal: voorkomt een verstopte neus en verkoudheid.

  Verstopte neus

  • Physiomer® Express Neusspray Pocket (ouder dan 6): werkt binnen 2 minuten, bij een verstopte neus, zonder risico op verslaving. Het is een natuurlijk en doeltreffend alternatief voor traditionele ontstoppende middelen, op basis van hypertonisch zeewater en essentiële oliën (eucalyptus en niaouli).

Voor de keel

  • Physiomer® Spray Keelpijn (ouder dan 6): verlicht, verzacht en zuivert de keel binnen 3 minuten in het geval van pijn, irritatie, een branderig gevoel en slikproblemen. Een natuurlijk alternatief op basis van zeewater, honing, propolis en essentiële oliën.