Verminder de ongemakken van de menopauze op natuurlijke wijze

Portrait of a smiling mature woman at home

Opvliegers, gewichtstoename, slaapproblemen, stemmingswisselingen: dankzij ons advies geraak je vlot door de menopauze.

De menopauze is geen ziekte, maar een natuurlijk fenomeen dat voorkomt bij vrouwen van rond de 50. De eierstokken maken geen reproductieve hormonen (oestrogeen en progesteron) meer aan, wat een heleboel bijwerkingen met zich meebrengt: stemmingswisselingen, slaapproblemen, gewichtstoename, opvliegers …  Je levenskwaliteit heeft serieus te lijden onder de fysieke en emotionele ongemakken. Gelukkig is het dankzij voedingssupplementen mogelijk om die ongemakken een halt toe te roepen. Het Ymea-gamma biedt natuurlijke oplossingen aan die specifiek ontwikkeld werden om verlichting en comfort te bieden tijdens deze overgangsperiode. De supplementen op basis van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Geef je energie een boost met Ymea Total

Dankzij de salie die het bevat, gaat Ymea Total de strijd aan met opvliegers, nachtelijke zweetaanvallen en prikkelbaarheid. Vitamine B6 helpt dan weer de hormonale activiteit te regelen, terwijl maca bijdraagt aan een goed humeur en B12 voor een normaal energetisch metabolisme zorgt. Foliumzuur helpt vermoeidheid te verminderen, vitamine B5 ondersteunt je mentale prestaties en vitamine C en zink dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

 

Houd je gewicht onder controle met Ymea Silhouette

Net zoals Ymea Total, bevat Ymea Silhouette salie die helpt om opvliegers, nachtelijke zweetaanvallen en prikkelbaarheid te verminderen en vitamine B5 die helpt om de hormonale activiteit te regelen. Bovendien bevat Ymea Silhouette groene thee, die je helpt om gewicht te verliezen en vet te verbranden. Zink draagt dan weer bij aan een normale verbranding van koolhydraten, en chroom houdt een normale bloedsuikerspiegel in stand.

Geniet weer van deugddoende slaap dankzij Ymea Dag & Nacht

Bovenop de unieke mengeling van natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen die je in elk Ymea-product vindt, bevat Ymea Dag & Nacht ook valeriaan die je helpt om in slaap te vallen en citroenmelisse die bijdraagt aan een goede nachtrust en optimale ontspanning. Rozewortel helpt je ook nog om met emotionele stress om te gaan. Het resultaat? Je wordt volledig uitgerust wakker!