Jouw intieme zone beschermen

intieme zone_intime

Een optimale zuurtegraad in de vagina behouden is heel belangrijk. Lactobacillen in de vaginale flora produceren melkzuur dat een natuurlijke barrière vormt tegen slechte bacteriën. Hoe kan je een evenwicht van jouw intieme zone vinden?

Het optimale evenwicht van jouw intieme zone in de vaginale zuurtegraad wordt echter gemakkelijk verstoord door hormonale schommelingen, omwille van de menstruatiecyclus, zwangerschap of de menopauze.

En dat is niet alles. Andere dagdagelijkse dingen kunnen de zuurtegraad ook verstoren. Synthetisch of strak ondergoed, sporten, diëten, stress en vermoeidheid, seksuele activiteit, tampons en maandverband … Het is dan ook belangrijk aandacht te schenken aan een goede intieme hygiëne.

Lactacyd Pharma: een dagelijkse gewoonte

Lactacyd Pharma is een verzorgende wasemulsie voor de intieme zone, die helpt om de natuurlijke vaginale zuurtegraad te behouden. Verzorg jezelf elke ochtend met Lactacyd Pharma. En voel je fris en beschermd voor de rest van de dag.

De wasemulsie bestaat in vier formules:

  • Wasemulsie voor de gevoelige huid – Een uiterst zachte formule zonder zeep of parfum, speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en gemakkelijke geïrriteerde vagina. pH: 3,5.
  • Antibacteriële, beschermende wasemulsie – Op basis van natuurlijke antibacteriële ingrediënten (tijmextracten, antibacterieel Koperusnaat), om de intieme zone te beschermen en onaangename geurtjes te voorkomen. pH: 3,5.
  • Hydraterende wasemulsie – Formule op basis van het hydraterend L2G™-complex. Verzorgt de intieme hygiëne door de natuurlijke zuurtegraad te herstellen, en verfrist met een subtiel parfum. pH: 3,5.
  • Wasemulsie bij ongewenste schimmels – Formule op basis van een milde alkalische pH, verrijkt met calendula-extract. Verfrist en kalmeert jeuk, roodheid en een branderig gevoel veroorzaakt door ongewenste schimmels. Dermatologisch getest.