Schenk een verzorgingskoffer aan je geliefden

Girl playing with snow in winter park

Bij het boodschappen doen denken we voornamelijk functioneel. Ook wanneer we voor iemand anders kopen zoeken we vooral naar iets nuttig, zoals een warme trui voor de winter. Aan verzorgingsproducten denken we minder gemakkelijk. Nochtans is het heerlijk om iets te krijgen waarmee je jezelf eens goed kan verwennen. Succes gegarandeerd met goed uitgezochte verzorgingsproducten als cadeau!

Verras je geliefden dit eindejaar en schenk een verzorgingsset waarmee ze zichzelf in de watten kunnen leggen. Crèmes voor een stralende huid, een geschenkdoos parfum, een luchtverspreider voor gezonde en licht geparfumeerde lucht in huis … Zulke verwennerij valt altijd in de smaak! Weet je niet goed wat kiezen? Wij zetten enkele ideeën op een rij.

Beauty koffers

Je moet je het hoofd niet breken over welke crèmes je best met welke zalfjes combineert om tot het perfecte cadeau te komen. Veel merken brengen voor de gelegenheid speciale eindejaarskoffertjes op de markt: complete sets waarin je alles kan ontdekken om je huid zacht en stralend te houden, een hele winter lang.

Gezonde, pure lucht in huis

Gezonde lucht inademen is noodzakelijk voor je gezondheid. Essentiële oliën die je met behulp van luchtverspreiders in huis kan gebruiken doen wonderen. In de slaapkamer, de woonkamer … Geniet van het weldadig effect van essentiële oliën op de luchtwegen, of kies voor een andere therapeutische olie. De verspreiders bestaan in verschillende vormen, kleuren en materialen zodat je zeker de perfecte match vindt voor jouw interieur.

Kan je hulp gebruiken om het perfecte eindejaarscadeau te kiezen? De experts van Medi-Market helpen je met veel plezier verder!