Nieuw: Huile Prodigieuse® Florale

Wie kent de Huile Prodigieuse® van Nuxe en z’n onweerstaanbare parfum niet? Het merk stelt je vandaag een nieuwe, frissere en lichtere geur voor.

Ontdek nu de nieuwe Huile Prodigieuse® Florale. Het merk heeft z’n mythische olie heruitgevonden en zo een olie gecreëerd met een florale geur die de focus legt op een zachte en romantische vrouwelijkheid. De unieke geur is een helder boeket waarin de magnolia vrolijk gedijt. Het florale hart rust op een brede basis van delicate witte muskus met bruisende citrustoetsen van speelse grapefruit, samen met de essentie van citroenen, sinaasappelen en bergamot uit Calabrië. We herontdekken oranjebloesem, de meest herkenbare noot van de Huile Prodigieuse®, in z’n meest verse facet dankzij de essentie van de petit grain-clementines.

Nieuwe geur, dezelfde werking

Ook met een andere geur blijft de Huile Prodigieuse® Florale even efficiënt als z’n voorgangers. De natuurlijke bestanddelen zijn dezelfde al eerder hun voordelen bewezen hebben om het gezicht, lichaam en de haren te voeden, herstellen en te doen glanzen. De formule werd samengesteld met 96,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en brengt 7 plantaardige essentiële oliën samen: macadamia, hazelnoot, bernagie (of komkommerkruid), zoete amandel, camelia, argan en tsubaki. De onevenaarbare textuur van de droge olie is identiek aan die van het origineel en zorgt voor hetzelfde aangename en verzachtende effect op je huid, zonder vettig te zijn.

Een duurzame olie

Voor de parfumbestanddelen heeft Nuxe gekozen voor grondstoffen die zo duurzaam mogelijk zijn. Ook de essentiële oliën van citroenen en bergamot uit Calabrië zijn afkomstig van duurzame productieprocessen. De sinaasappelessentie is gecertificeerd Fairtrade en de macadamianoten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Guatemala, waar Nuxe een leverancier heeft uitgekozen die zich inzet voor de lokale gemeenschap en actie onderneemt om de toegang tot verzorging, onderwijs en drinkwater te verbeteren.