Moe? Lusteloos? VitaFytea biedt een antwoord

Ons leven is superdruk, we gunnen onszelf geen minuut rust. Het werk stopt nooit, en ook de privé-kalender stroomt over van de activiteiten en verplichtingen.

Het gevolg is een constant gevoel van vermoeidheid en chronisch energietekort. Hoog tijd om STOP te zeggen…

Om de negatieve spiraal van lusteloosheid te doorbreken… moet je het gewoon willen! Meer bewegen, beginnen sporten, gezond eten, voldoende rustmomenten inlassen en zorgen voor genoeg slaap. Andere, gezonde gewoontes aannemen: dat helpt. Versterk het effect hiervan met de voedingssupplementen van VitaFytea, gebaseerd op de fytotherapie.

Kwaliteitsvolle, plantaardige extracten

Fytotherapie werkt op basis van actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong. VitaFytea stelde met de grootste zorg een gamma voedingssupplementen samen. Dankzij microtechnologie worden de krachten van uitzonderlijk kwaliteitsvolle planten geëxtraheerd en gecombineerd tot supplementen in de vorm van tabletten, capsules of vloeibare extracten. Deze producten bevatten allemaal een gelijke, hoge concentratie aan actieve plantaardige bestanddelen, om zo een maximaal effect te garanderen. De optimale dosering van de meeste VitaFytea-producten is één of twee innames per dag. Heel gemakkelijk dus!

Efficaces rapidement

Over het algemeen zal je de positieve effecten van plantaardige extracten niet onmiddellijk gewaar worden. Daarom werkt VitaFytea met cofactoren (vitaminen, mineralen, enzymen…) die het merkbare effect weten te versnellen.

Boost je energie op een natuurlijke manier 

VitaFytea More Energy werkt op verschillende niveaus dankzij de unieke samenstelling van guarana, ginseng en vitaminen C, B2, B6, B1 en B3:

  • Tabletten(kuur): Bouwen de energiereserves in het lichaam op (dankzij vitamine B), verhogen de weerstand en verbeteren de concentratie en cognitieve capaciteiten (dankzij Eleutherococcus senticosus).
  • Booster Sticks(instant):

Geven een onmiddellijke boost aan je energiepeil (dankzij Guarana), versterken de weerbaarheid tegen stress (dankzij Panax ginseng), verhogen de concentratie en het energiepeil in het algemeen (dankzij vitaminen B en C). Als de vermoeidheid toch aanhoudt kan dit gecombineerd worden met de More Energy tabletten.

VitaFytea biedt een compleet gamma producten. Aarzel niet om raad of informatie te vragen aan onze specialisten in de Medi-Market in je buurt.