Koreaanse verzorging in jouw badkamer

Ken jij K-Beauty al? Ontdek nu een verzorgingsritueel dat Koreaanse traditie combineert met natuurlijke ingrediënten en moderne technologie.

K-Beauty (of Koreaanse huidverzorging) wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De reden van het succes? De innovatieve producten die hoogtechnologische ontwikkelingen combineren met traditionele technieken en natuurlijke ingrediënten. Naast het feit dat ze erg effectief zijn, blijken de Koreaanse producten ook een waar feest voor je zintuigen te zijn. Ze worden aangebracht volgens een schoonheidsritueel dat vaak uit meerdere stappen bestaat.

Het huidevenwicht herstellen

Onze huid heeft het soms moeilijk om haar natuurlijk evenwicht te bewaren. Geen wonder, want ze moet elke dag opboksen tegen hectische leefomstandigheden en invloeden van buitenaf. Daardoor wordt ze onstabiel en verliest ze haar jeugdigheid. Nochtans dromen alle vrouwen van een perfecte huid. In Korea is dat ideaal een realiteit, dankzij de positieve invloeden van traditionele planten. Het merk Jowaé, waarvan de naam gebaseerd werd op het Koreaanse woord voor ‘harmonie’, zag het levenslicht vanwege een nood aan essentiële verzorging om het vitale evenwicht van de huid te herstellen, ongeacht de dagelijkse ‘bedreigingen’. Precies daarvoor stelt Jowaé fytoactieve verzorging voor, het resultaat van Frans-Koreaans onderzoek, op basis van natuurlijke ingrediënten.

Het geheim?

Alle Jowaé-behandelingen bevatten Lumifenolen, die geassocieerd worden met de kracht van medicinale planten en Koreaanse tradities. Hun hoge gehalte aan antioxidanten, polyfenolen, tannines en flavonoïden helpen de huid zich te herstellen en te beschermen tegen dagelijkse bedreigingen (luchtvervuiling, UV-straling, stress, vermoeidheid …).

 

Het Jowaé schoonheidsritueel

1. Reinigen

Het Reinigend micellair water voor gezicht, ogen en lippen is bedoeld om make-up en onzuiverheden in een beweging weg te halen. Maar het doet nog veel meer, dankzij de aanwezigheid van verzachtende en kalmerende pioenroos. Bovendien bevat het ook plantaardige glycerine dat de huid hydrateert en een complex dat verder verzacht.

2. Voorbereiden

Na een goede reiniging is het belangrijk om je huid voor te bereiden op de verzorging die volgt. Daarvoor kan je een beroep doen op het hydraterende Eau de soin, dat een verfrissend en vochtinbrengend hydrolaat van sakurabloemen bevat. De fijne mist is licht, wordt onmiddellijk geabsorbeerd en hydrateert de huid diep. Zo bescherm je de huid en herstel je het natuurlijk evenwicht op een eenvoudige manier.

3. Activeren

Om de jeugdigheid te behouden en de huid te doen stralen, is er het Verjongend concentraat tegen vlekken, dat dubbel zoveel Lumifenol-antioxidanten bevat, maar ook een beschermende infusie van witte thee en vitamine B3 en E. Deze parelende, extra fijne emulsie hecht zich meteen aan de huid. Dag na dag zie je de vlekken in je huid verminderen, de huid gaver worden en straalt je teint.

4. Corrigeren

Om het evenwicht van elk type huid te herstellen, kan je rekenen op de Hydraterende lichte crème, die je huid hydrateert dankzij water van sakurabloemen. Voor een extra sterke bescherming worden Lumifenol-antioxidanten gecombineerd met een vitamine E-extract. Elke dag ziet de huid er sterker, gezonder en stralender uit.