Hoe kies je de juiste afslankproducten?

produits-minceur_afslankproducten

Men slaat ons om de oren met middeltjes die de ideale afslankpartner zouden zijn. Maar welke afslankproducten werken nu echt? En hoe kies je het juiste product? Dit zijn de tips van diëtiste Catherine.

Drainage en detox

Met de zomerzon in zicht worden de maaltijden én de outfits een stukje lichter. Groenten palmen dan ook best minstens 50% van je bord in.

Begin je afslankproces met het ontgiften van je lichaam. Een vloeibare detoxkuur helpt toxines uit je lichaam af te voeren. Een doeltreffend recept? Een groot glas warm water met versgeperst citroensap.

Een berkensapkuur is ook een optie. Berkensap is immers een van de beste natuurlijke drainagemiddelen en bevordert de nier- en leverfunctie.

Vet verbranden

Dé favoriet in elk dieet? Groene matchathee staat gekend om zijn vetverbrandend effect. De thee helpt je af te slanken omdat hij de thermogenese in het lichaam verhoogt. Matchathee is rijk aan polyfenolen en verhindert het lichaam calorieën op te slaan in de vorm van vet. Kortom: de ideale, natuurlijke afslankpartner 

Ontdek hier hoe je snel en met plezier kunt afvallen!

Afslankproducten geven een extra boost

Er gaat niets boven sport om vetreserves te verbranden. Je kan ook je inspanningen op het vlak van voeding en beweging aanvullen met een vetverbrandende afslankcrème.

Breng de crème net vóór een fysieke activiteit of het slapengaan aan, voor een groter effect.

Snel afvallen dankzij planten… kan dat?

 

Op zoek naar afslanktips? Maak een afspraak met een van onze diëtisten in het Institut by Medi-Market