Goed beschermd de zomerzon tegemoet!

Vakantie in het vooruitzicht? Kan je al beginnen aftellen of is het nog even dromen? Zonovergoten dagen, veel vitamine D op je huid … om helemaal zen van te worden, ongetwijfeld kijk je ernaar uit! Uiteraard hoort bij zonnige vakantiedagen de beste bescherming tegen UV-stralen.

De zonneproducten van Eau Thermale Avène zijn absolute aanraders, om méér dan 1 reden.

Om te beginnen zorgen deze producten met SPF 50+ voor een hoge graad van bescherming en verzorging van de gevoelige huid. Het geheim? Een exclusief beschermingscomplex met een brede UVB/UVA bescherming en een maximale tolerantie aangevuld met pretocoferyl, een fotostabiele voorloper van vitamine E, die aanvullende celbescherming biedt. Deze waterbestendige, niet comedogene formule garandeert geen wit effect.

Kort samengevat: de zonneproducten van Eau Thermale Avène zijn een must in elke vakantievalies, en dat voor jong en oud!

Een tweede reden om resoluut voor Eau Thermale Avène te kiezen: Is hun eco-verantwoorde aanpak. De laboratoria van Eau Thermale Avène streven naar een minimale impact op het milieu, ondanks de industriële processen die nodig zijn om hun producten te ontwikkelen. Specifiek voor dit gamma onderschrijft Eau Thermale Avène een charter waarbij ze kiezen voor betere bio-afbreekbare producten, geen wateroplosbare zonnefilters en de afwezigheid van siliconen. De zonneproducten van Eau Thermale Avène zijn dus niet alleen doeltreffend en zacht voor je huid, ze zijn ook goed voor het milieu en voor zeeën en oceanen in het bijzonder.

Gebruiksaanwijzing

  • Voor elke blootstelling aan de zon het product gelijkmatig en in voldoende hoeveelheid aanbrengen op het gelaat en de hals.
  • Regelmatig opnieuw aanbrengen om de beschermingsgraad zo hoog mogelijk te houden, zeker nadat je gezwommen of getranspireerd hebt, of je huid hebt afgeveegd.