Essentiële oliën in capsules

Pranarôm lanceert capsules die precies de juiste dosis essentiële oliën bevatten om het op te nemen tegen mogelijke winterkwaaltjes.

Neus-keel-oorproblemen, spijsverteringsproblemen, een verzwakte natuurlijke weerstand, stress … Om het op te nemen tegen de winterkwaaltjes lanceert Pranarôm nu Oléocaps+: capsules die een synergetische samenstelling van 100% natuurlijke en biologische essentiële oliën bevat. Hun wetenschappelijk bewezen formule biedt een antwoord op specifieke gezondheidsnoden. De capsules hebben een neutrale smaak, zijn klaar voor gebruik en bevatten precies de juiste dosis essentiële oliën, voor een praktisch en volkomen veilig gebruik.

Verkoudheid? Oléocaps+ 1, op basis van essentiële oliën van wilde marjolein en citroen, maakt de luchtwegen vrij en vergemakkelijkt de ademhaling. De capsules bevorderen de gezondheid en beschermen je tijdens moeilijke periodes, zoals de winter.

Darmproblemen ? Oléocaps+ 2, met essentiële oliën van wilde marjolein, kassie, citroen en pepermunt, helpen je om een optimaal darmcomfort terug te krijgen. De capsules zijn ideaal om het spijsverteringskanaal te desinfecteren en het doeltreffend op te nemen tegen de ongemakken van gastro-enteritis. Ze helpen de darmflora te herstellen, bevorderen de spijsvertering en leiden de gastro-intestinale werking in goede banen.

Verzwakte immuniteit? Dankzij de essentiële oliën van ravensara, tea tree en eucalyptus radiata, geven de Oléocaps+ 4 capsules je immuniteit een boost en versterken ze de natuurlijke weerstand.

Moeilijke spijsvertering, krampen of stemmingswisselingen gelinkt aan de menstruatie, zware benen, stress van voorbijgaande aard of verstoorde slaap, een zwaar gemoed of behoefte om het lichaam te ontgiften … Het ‘Oléocaps+’-gamma van Pranarôm is een compleet gamma van capsules om aan al jouw noden tegemoet te komen.

Wist je dat?

Een essentiële olie de vluchtige essentie is die door stoomdestillatie aan aromatische planten onttrokken wordt?