Een gezond najaar

Stress, een gebrek aan energie, slaapproblemen … Niks voor jou! Door je voeding in het oog te houden, aan sport te doen en met de hulp van voedingssupplementen zoals het gamma van Natural Energy begin je na de vakantie weer in alle rust.

Maximaal energieniveau

Maakt jouw vaste ritme weer opnemen je moe? Deze voedingssupplementen kunnen je helpen om je vitaliteit terug te vinden.

  • Magnesium Extra

Magnesium is onmisbaar voor de energieproductie en het goed functioneren van de spieren en zenuwcellen. Met Magnesium Extra ga je de strijd aan met vermoeidheid en help je je energetisch metabolisme een handje.

  • L-Tyrosine

L-Tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat omgezet kan worden in L-DOPA en dopamine. Door L-Tyrosine te nemen, draag je bij aan het versterken van je geheugen en concentratievermogen, het verhogen van je weerstand tegen stress, het vechten tegen een burn-out en het verlichten van een zwaar gemoed.

  • Energy Complex

Dankzij de unieke samenstelling op basis van vitaminen, mineralen en plantenextracten, herstelt en stimuleert Energy Complex de energieproductie, versterkt het je immuunsysteem en verbetert het de mentale concentratie.

  • Adrenex

Wanneer je bijnier helemaal uitgeput is, dan zit je fysiek volledig in de put. Deze klier is dan ook fundamenteel voor je energetisch metabolisme en is verantwoordelijk voor zowel de pro- als antistress-hormonen. Adrenex is een voedingscomplex dat op een natuurlijke manier de werking van de bijnier ondersteunt, dankzij een innovatieve en unieke combinatie van 6 adaptogene planten, zoals maca.

  • Deugddoende slaap

Moeilijkheden om in te slapen, regelmatig of veel te vroeg wakker worden, slapeloze nachten … Bijna 30% van de populatie lijdt aan slaapproblemen. Maar slaappillen zijn zeker niet de enige oplossing. Er bestaan ook verschillende natuurlijke slaapverwekkende middelen.

  • Stress Complex

Stress kan een oorzaak zijn van je slaapproblemen. Omdat je lichaam aan heel wat stresserende invloeden blootgesteld wordt tijdens de dag, wordt de productie van melatonine (het slaaphormoon) ‘s avonds afgeremd. Het resultaat: je slaapt slecht. Stress Complex verhoogt je weerstand tegen stress en vermindert de negatieve bijwerkingen zoals slaapproblemen.

  • L-Tryptofaan

Wist je dat het aminozuur L-tryptofaan in serotonine en melatonine omgezet kan worden? Die twee hormonen spelen een belangrijke rol voor je slaap. Het supplement L-Tryptofaan helpt je om in te slapen en goed door te slapen.

  • Melatonine Complex

Melatonine is het natuurlijke slaaphormoon. Dankzij de innovatieve samenstelling, ondersteunt en reguleert Melatonine Complex de kwaliteit van je slaap.