De ideale verzorging voor elk babyhuidje

Droog, atopisch, gevoelig of normaal? Ontdek welk huidtype je baby heeft en welke producten je best kan gebruiken voor zijn/haar verzorging.

De delicate huid van je baby verdient natuurlijk de beste, maar ook de meest aangepaste verzorging. Ontdek welk product je best gebruikt voor het huidtype van jouw kleintje. Weet je nog niet welk type dat is? Doe dan de test op www.mustela.be.

Normale huid

De huid van je baby heeft geen rode vlekken of droge zones. Ze is normaal, maar heeft natuurlijk wel aangepaste zorgen nodig voor dagelijkse hydratatie en een langdurige bescherming, vanaf de geboorte. Je kan het Mustela-gamma voor Normale Huid gebruiken, op basis van Avocado Perseose, een natuurlijk biomimetisch actief bestanddeel, dat hydrateert en helpt om de jonge en fragiele huidbarrière van je baby te ontwikkelen.

Droge huid

Is de huid van je baby ruw en minder zacht? Begint ze snel te schilferen? Dan heeft je baby van nature een droge huid, die meer bescherming en hydratatie nodig heeft dan een normale huid. Daarvoor heeft Mustela een gamma met voedende verzorgingsproducten voor de droge huid, om dagelijks te gebruiken. Ze zijn gebaseerd op specifieke actieve bestanddelen zoals bijenwas en helpen om de huid te beschermen en hydrateren. Zoals alle producten met Cold Cream, die hydrateren en de opperhuid diep voeden, helpen om de huid te herstellen en de hydrolipidenfilm beschermen.

Zeer gevoelige huid

Vertoont de huid van je baby veel roodheden en/of is ze erg reactief? Dan heeft je baby een zeer gevoelige huid. Gebruik in dat geval zeker kalmerende en extra zachte producten, zoals die van het gamma voor een Zeer Gevoelige Huid van Mustela. Op basis van schisandra, een actief natuurlijk bestanddeel, verzachten ze en helpen ze om de reacties van de huid tot een minimum te beperken. De producten verminderen ook de roodheid en verlichten de ongemakken van een zeer gevoelige huid.

Atopische huid

Rode vlekken op de kin, wangen, armen en buik? Een erg droge en ruwe huid met huidschilfers op bepaalde plaatsen? Dan heeft je baby misschien een eerder atopische huid. De producten van het Stelatopia-gamma van Mustela kunnen je helpen om de symptomen te verlichten en je baby meer comfort te bieden. Het geheim? Zonnebloem oleodistillaat, een actief natuurlijk bestanddeel dat een huid met atopische neigingen onmiddellijk verzacht en herstelt.

Leuk: de 4 wasgels van de Mustela-gamma’s hebben een nieuwe look gekregen!

Ontdek Lucas l’Avocat, Arielle l’Abeille, Sandra le Schizandra en Anatole le Tournesol, 4 leuke personages die zowel klein als groot een plezier zullen doen tijdens het babybadje!

 

Ontdek ze nu bij Medi-Market.