Bye bye hangende oogleden

Gezichtsgymnastiek, slimme make-up en een gerichte verzorging, zorgen weer voor een open blik en minder hangende oogleden.

Niemand houdt van hangende oogleden. Ze doen je ouder lijken en geven je meteen een trieste uitstraling. De oorzaak? Veroudering, erfelijkheid, stress, slaaptekort, alcoholverbruik … Gelukkig moet je niet meteen naar een chirurg stappen om hun effect een beetje te verminderen. Met eenvoudige gezichtsgymnastiek, make-up en een hoogtechnologische verzorging kom je al een heel eind.

Eenvoudige gezichtsgymnastiek
Fluitje van een cent! Met gezichtsgymnastiek kan je de huid van je oogleden weer wat strakker maken. Sluit je ogen en plaats je vingers op de rand van je oogleden om ze gesloten te houden. Probeer ze vervolgens gedurende 10 seconden opnieuw te openen. Doe dit iedere ochtend 5 keer aan elke kant.

Camoufleer met make-up
Om je oogleden minder zwaar te maken, moet je eerst en vooral je wenkbrauwen epileren. Maak ze liefst niet te gebogen van vorm, maar probeer ze wat rechter te houden. Denk er ook aan om ze naar boven te borstelen en met een transparante gel in model te zetten, om je blik te openen. Qua make-up vermijd je best glanzende oogschaduw of uitvoeringen met glitter, want die zetten je donkere kringen net meer in de kijker. Kies liever voor matte en zeer lichte tinten, die je blik verlichten en je ogen vergroten. Breng ook een matte beige tint aan langs de wenkbrauwen om je oogleden nog een beetje optisch op te tillen.

Hightech cosmetica
Om je oogleden te liften, bestaat er vandaag ook erg doeltreffende verzorging zoals Remescar Sagging Eyelids – hangende oogleden. De innovatieve technologie in die verzorging activeert, lift en verstrakt onmiddellijk de delicate huid van je bovenste oogleden, dankzij de unieke combinatie van een vloeibaar derivaat van sesam, een fytoactief moleculair complex en verrijkte mariene microdeeltjes. Het resultaat? Je blik opent zich weer en je ziet er meteen een pak jonger uit.

Zeg maar dag tegen wallen, donkere kringen en littekens
Wallen en donkere kringen kunnen je er ook ouder doen uitzien. Om je weer een heldere blik te geven, kan je Remescar Wallen en Donkere Kringen proberen. Dankzij een unieke combinatie van kleimineralen en een complex van peptiden, zorgt deze verzorging ervoor dat je poriën zich sluiten, er minder vocht vastgehouden wordt onder je ogen en je huid weer gladder wordt.

Remescar, dat is ook …
Remescar spataders, wat je helpt om spataders te verminderen. Dit unieke en klinisch bewezen medisch hulpmiddel werd speciaal ontwikkeld voor de behandeling en preventie van spataders.
Remescar Stick Littekens: een siliconestick die een fijne, onzichtbare en transparante film over je huid legt om zo een optimale bescherming te bieden en littekens sneller te laten genezen.