Boost je energie!

Voel je extra vrij in mei … dankzij Omnivit!

De mooie meimaand geeft je nog meer zin om te bewegen. Maar wat als je lichaam niet helemaal meewilt? Misschien kan het wel een beetje extra hulp gebruiken. Dankzij Omnivit vindt zowel groot als klein z’n vitaliteit terug. Welke variant kies jij?

Omnivit Active

In de vorm van slik- of bruistabletten helpt Omnivit Active je om snel je energie terug te vinden. Het geheim? 12 vitaminen die je gezondheid en fysieke conditie een duwtje in de rug geven en mineralen (selenium en zink) die bijdragen aan de normale werking van je immuunsysteem. Last but not least: het bevat ook panax ginseng, een sterk natuurlijk tonicum dat je lichaam en geest stimuleert. Let’s go!

Omnivit Daily Protect

Dankzij de vitamine A en C, selenium en zink die het bevat, draagt Omnivit Daily Protect bij aan de normale werking van je immuunsysteem. Panax ginseng verbetert zowel je fysieke als je mentale prestaties, en de combinatie met ijzer en vitamine B en C helpt om vermoeidheid en zwakte te verminderen. Zo verdwijnt je vermoeidheid als sneeuw voor de zon en gaat je weerstand en vitaliteit erop vooruit.

Omnivit Boost Instant

Een echte opsteker voor je lichaam en geest, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Mate versterkt je weerstand tegen vermoeidheid, magnesium helpt om vermoeidheid te verminderen en panax ginseng draagt z’n steentje bij om je fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren. Bye bye stress, oververmoeidheid en mentale en fysieke uitputting!

Omnivit Junior

Omnivit Junior Gummies is een voedingssupplement dat specifiek ontwikkeld werd voor kinderen vanaf 3 jaar, om hen te helpen tijdens hun groeiproces. Want groeien vergt natuurlijk heel wat energie! Deze kleine gommetjes met een lekkere fruitsmaak bevatten jodium en vitamine D, wat essentieel is voor wie nog moet groeien. Vitamine A en zink dragen dan weer bij aan een goede werking van het immuunsysteem. En bovendien bevatten ze alleen 100% natuurlijke smaak- en kleurstoffen!