De beste gelaatsverzorging voor 40- en 50-jarigen

femme-lotion-anti-age_gelaatsverzorging

Naarmate we ouder worden, evolueert onze gelaatsverzorging. Hoe gaan we de veroudering van de huid tegen en kunnen we onze huidverzorging vanaf 40 jaar aanpassen?

Vraag raad aan onze Medi-Market schoonheidsspecialistes om je gelaatsverzorging aan te passen zodat je huid glanst en jong blijft.

Geef jezelf een boost

Vanaf 40 jaar ziet onze huid er ouder uit. Door een vertraagde celvernieuwing vertoont ze meer rimpels en minder glans. Hoe krijg je een mooie, strakkere huid? Met hydraterende anti-agingverzorging die de productie van collageen en elastine bevordert.
Bovendien kan je een serum aanbrengen, om – vooral ‘s nachts – de celvernieuwing te activeren en rimpels te beperken.

Gelaatsverzorging: inzetten op regeneratie

Vanaf 50-jarige leeftijd droogt je huid uit door de hormonale veranderingen die gepaard gaan met de menopauze. De huid verslapt en vertoont vaak vlekken door een ontregelde melanineproductie. Je wangen verliezen volume en je gezicht verzakt

De oplossing?

  • Verzorging die bestaat uit krachtige actieve ingrediënten, om de huid te verstevigen, te voeden en te revitaliseren;
  • Verzorging die regenereert en hydrateert, voor een eenvormige teint;
  • Gerichte antirimpelverzorging, toe te passen op de risicozones (hals, décolleté, rond de ogen, lippen).

De ideale formule voor elke dag

Het maakt niet uit of je 40, 50 of 60 jaar bent. Je volgt best deze dagelijkse verzorging voor je gezicht:

  • Reinig je huid & verwijder make-up.
  • Hydrateer de contouren van je ogen met een serum en gerichte antirimpelverzorging. Voed ook de lippen, hals en décolleté vanaf 50-jarige leeftijd.
  • Breng een aangepaste hydraterende & anti-aging dagcrème aan. Revitaliseer je huid vanaf 50-jarige leeftijd met een verstevigende anti-agingcrème.
  • Ontdoe de huid ‘s avonds van actieve ingrediënten door middel van een krachtige nachtcrème. Gebruik vanaf 50 jaar een crème die revitaliseert en hydrateert.

Denk er rond je vijftigste aan om één keer per week de huid te peelen. Breng ook een verstevigend antirimpelmasker aan op het gezicht, de hals en het décolleté.

En voor 20- en 30-jarigen? De beste gelaatsverzorging bij 20- en 30-jarigen.